3,8 och 4,8 meter långa komposittrallsbrädor

Långa trallbrädor ger trädäcket ett mer färdigt utseende. Att använda längre trallbrädor gör att det blir mindre skarvar som kan misslyckas, lyfta eller krympa. Ju fler reglar du har i någon struktur, desto svagare är strukturen faktiskt. Färre reglar betyder mindre chanser för strukturen att misslyckas. Även estetiskt ser ett trädäck med längre trallbrädor bara snyggare ut.

Köp nu

Utvald produkt

FUNKTIONER

Längre
livslängd

Lågt
underhåll
skrav

Bättre
väder
beständighet

Skadedjur
srestans

Enkel
installation

Högre styrka och
hållbarhet

Men de flesta av de billiga komposittrall brädorna du hittar online eller hos byggvaruhus är i kortare längder, dvs från 2,4 meter till 2,9 meter. Dessa korta komposittrall brädor kan fungera bra med ett litet däck, även om du fortfarande kommer att använda många trallbrädor för att få jobbet gjort.
Vanligtvis, ju fler korta längder av trallbrädor du använder i ditt däck, desto fler reglar kommer det att ha, vilket gör det svagare.
Beroende på vilket däck du bygger är längre däckbrädor mycket användbara på många sätt.
En utmärkt fördel med längre trallbrädor är deras estetik. Med färre fogar får du ett slätare och renare däck. Om du går för ett stilrent utseende är längre trallbrädor bättre lämpade för jobbet. Med färre fogar minskar det också sannolikheten för att tralldäcksbrädorna hoppar ut. Förutom att använda dem som vanligt, är långa trallbrädor också praktiska för andra användningsområden. Långa däckbrädor kan t.ex. användas för att rama in ditt däck.
Green Planks dubbelsidiga komposittralls brädor omfattar ny teknik genom att ge dig en träliknande estetik som är mer miljövänlig och enklare att installera än traditionell trall. Designad för att vara vacker år efter år, det är det mest hållbara däckmaterial som kan användas för både privata och offentliga projekt. Green Planks kompositdäck passar perfekt för privata hem, trädgårdar, utematplaster, restauranger, campingparker, husvagnsområden och strandpromenader.
Vårt sortiment av Smart komposittrall med not- och spont installation (installation utan clips) finns i 3,8 meters längd med förgjorda hål för dolda skruvfästning.
Vårt sortiment av dubbelsidiga kompositbrädor säljs i 2.9, 3.8 och 4.8 meters längder.

Green Plank - ett låg underhålls altandäck som
både är snyggt, hållbart och giftfritt !

Produktinformation

Färgval
Studiofotografering och / eller din surfningsenhet kanske inte ger en exakt bild av färgerna. För att se färgerna personligen, vänligen begär gratisprover.
Naturlig skönhet
Våra kompositstaket är designade för att se ut som naturligt trä och kan ha svag färg / textur och skuggningsvariationer från bräde till bräda. Färgvariationen påverkar inte på något sätt produktens prestanda.
Behåll skönheten
Alla yttre ytor samlar smuts, damm och föroreningar och kräver rengöring. Det är nödvändigt att rengöra ditt kompositstaket med jämna mellanrum för att hålla den så vacker som den dag du installerade det.

Leveransinformation

Alla leveranser skickas från vårt lager inom 3-7. Alla större leveranser levereras olossade med lastbil. Leverans med kranbil är ett tillval som tillkommer som en extra kostnad.