Artiklar

Olika typer av switchsystem och ljusstyrningstyper

En omkopplare är en elektrisk anordning som styr kontinuiteten mellan två punkter. Det är vanligtvis elektromekaniskt. Human touch aktiverar handbrytare. Maskinåtgärd aktiverar gränslägesbrytare. Förändringar i en fysisk process initierar processomkopplare (temperatur, nivå, flöde, etc.). Varje omkopplare har en mängd olika funktioner.
10 days ago
2 view(s)

Extern fasadbeklädnad System

Beklädnad är en form av konstruktionssystem som används för att täcka en byggnads yttervägg eller tak. Beklädnaden är inte bärande och har inget strukturellt syfte; den är skyddad av stordatorn. Majoriteten av beklädnaden stöds av under- eller mellanliggande stödstrukturer som går mellan huvudkonstruktionens komponenter.
10 days ago
0 view(s)

Vad är det bästa sättet att installera aluminiumskärning i komposittrall?

Extruderingsprocessen används för att göra aluminiumskärningen. Metallformer som kallas billets tvingas genom en form av en ram i denna process. Munstycket är en ihålig profil som pressas igenom för att bilda metallens tunna, smala, långa kantform.
15 days ago
1 view(s)

Köp Laminatgolv & Klickgolv till bra priser hos Ebygghandel

Klickgolv är en relativt ny typ av trägolv. De är gjorda av träskivor täckta med en tryckt pappersfinish. Klickgolv har tagit fart i popularitet sedan det introducerades för ungefär ett decennium sedan eftersom det är snabbt och enkelt att installera...
22 days ago
4 view(s)

Resitrix självhäftande EPDM gummitak

Rätt material behövs för att tillhandahålla vattentäta lösningar. Detta är vad vi har för våra RESITRIX® vattentätningsmembran. RESITRIX® har en lösning för både platta takförhållanden och spänningsstandarder, såväl som byggtätning, vilket garanterar designens långsiktiga hållbarhet och ekonomiska hållbarhet.
23 days ago
0 view(s)

Takfilt - Takläggning - Byggnadsmaterial | Ebygghandel

Du behöver inte vara en byggare för att förstå varför ditt tak är en viktig del av ditt hus. Att se till att taket förblir i gott skick resten av dess existens är en viktig aspekt av rutinunderhåll, och du kanske har lärt dig hur du känner taket när du tittar på dess säkerhet.
23 days ago
5 view(s)

Hur man arbetar på en taksäkerhet Ebygghandel Sverige

Detta faktaark ger vägledning om följande ämnen:
23 days ago
2 view(s)

Takavlopp och utlopp - Takmaterial och material

Vatten på taket inducerar förlängning, sammandragning och ruttnande på grund av alternativ vätning och torkning, frysning och upptining, med störningar som också sprider sig till underkonstruktionen.
23 days ago
3 view(s)

Brännare

Resultaten av en virvlande flamma på kvaliteten på den nuvarande virvelflödesbrännaren är något.

Virvelflödesbrännare (SB) har bättre termisk prestanda och producerar bara en marginellt högre CO-koncentration än en traditionell radiell flödesbrännare, enligt resultaten (RB).

23 days ago
3 view(s)

Asfaltpannor och panntillbehör - Takverktyg

Marknaden för petroleum i Japan har övergått från svart bränsle till flytande paraffin sedan oljechocken hösten 1973. Att använda asfalt som bränsle är ett val för att hantera detta.
23 days ago
0 view(s)