Artiklar

10+ Golv idéer | golv, trägolv, hem

Golvet är komponenten i en byggnad som vilar som en gångyta med olika golvbeläggningar beroende på de tekniska och estetiska kraven på ett statiskt bärande lager eller en horisontell komponent som golvplattor eller golv.

27 days ago
6 view(s)

Plankor att köpa 2021

Här är de bästa förslagen för att köpa plankor till ditt hem. De är alla fantastiska i funktioner och överkomliga i pris.

 

27 days ago
2 view(s)

Bästa komposit plank typer och installations vägleda

Den är platt, förlängd och rektangulär med liknande ytor högre och längre än breda med träarbete. Plankor är kritiska för att bygga fartyg, hus, broar och många andra strukturer. Plankor finns i olika typer av färger, storlekar och mönster. Det finns olika typer av plankor för väggar, golv och staket, så köp inte plankor av väggar i golv eller stängsel.

27 days ago
5 view(s)

5 bästa fördelarna med senaste trä staket paneler och enklaste installationsguide

Träpanel staket kommer att bidra till att identifiera din utomhus utrymme gränser, ge din trädgård med anonymitet, skugga och skydd.

 

Att lansera en järnväg runt din bostad uppmuntrar dig att ansluta dig till kravet på säkerhet och sekretess. Dessutom kan en bar undvika vädjan och förbättra stugans glamour. När du har kommit överens om att inviga en är nästa bekymmer när du ska uppfylla den.

27 days ago
6 view(s)

Enklaste sättet att installera bakgård däck och det är olika typer

Ett utrymme för bakgårdsdäck är helt över ett område att ta plats. En bakgård är ett område där vi kan sitta tyst, äta middag eller dricka te, leka med barn, spendera tid i den friska luften med familjen och ha några avkopplande stunder för oss själva.

27 days ago
1 view(s)

8 bästa fördelarna med trägolv och dess olika typer

Trägolvet är alla trävaror som är byggda för antingen strukturell eller estetisk användning som golv. Trägolv är ett populärt val som golvmaterial och kan finnas i en rad olika mönster, färger, snitt och växter. Bambugolv betraktas dessutom som ett slags trägolv, även om det är tillverkat av gräs (bambu) istället för trä.

27 days ago
3 view(s)

Viktighet och olika typer av golvgjutning

Att avsluta en golvinstallation är en prestation, men det finns ytterligare ett steg mot att avsluta ett nytt golv - lister och trim! Golvlistarna ger täckning över expansionshål, vilket ger ett färdigt utseende runt rummets kanter, både på väggen och övergår till andra utrymmen. Låt oss diskutera formerna för golvgjutning och vad ditt projekt behöver. Att beställa lister, trim och övergångsdelar till ditt golv är mycket enklare, så att välja det du behöver först gör att du kör smidigt.

27 days ago
2 view(s)

Vad är Engineered trägolv? och dess fördelar

Till skillnad från massivt lövträ, som kommer rakt ut ur ett träd och i dina golv, är engineered trägolv också en mycket komplex produkt som består av många lager. Det yttre skiktet kan vara ett fanér i lövträ, en mager träskiva (mindre än 1/8) av vilken art som helst.

27 days ago
1 view(s)

Bästa pooldäck

Även om inte alla pooler har en, och även om inte alla poolägare håller med om att det är värt tiden, pengarna och ansträngningen, förbättrar däck poolens utseende och funktionalitet, och däck blir alltmer populära bland poolägare. Men om du bestämmer dig för att lägga till ett däck i din pool, hur planerar du? Det finns olika viktiga överväganden att tänka på när man utformar ett poolterrass och väljer rätt typ av poolterrass, inklusive material, plats och layout. Du kommer att vilja överväga materialet för pooldäcket först, men du måste säkert ha tanke på önskad däcklayout och design, eftersom inte alla material matchar alla typer av pooldäcklayouter. Det finns flera olika alternativ när det gäller material för pooldäck, och det finns unika funktioner och fördelar för varje val.

27 days ago
1 view(s)

Trägolv kostade

Innan du talar om trägolv kostar runt om i världen. Låt oss först och främst titta på trägolvintroduktionen och dess typer. På grund av olika typer av trägolv är kostnaderna extra på marknaden.

27 days ago
8 view(s)