Artiklar

Vad är kapsling?

Elektroniska kapslingar är en generisk term som kan användas för att beskriva en mängd olika varor. Merparten av tiden används de dock för att innehålla och skydda saker som konsoler, instrument, datorer, komponenter och i stort sett all elektrisk utrustning du kan tänka dig som är elektronisk.
4 months ago
8 view(s)

Normkapsling för plåt och plast

Normkapslingar för den elektroniska och elektriska sektorn tillverkas av ett stort antal specialiserade tillverkare i ett stort antal storlekar, utföranden och material för att möta specifika kundkrav.
4 months ago
5 view(s)

Typer av renova dimmer

Det finns hundratals dimmare tillgängliga på marknaden, och jag förstår att det kan vara svårt att välja rätt typ av dimmer eftersom de nästan alla ser likadana ut och har en uppsjö av modellnummer att gå igenom och förstå.
4 months ago
5 view(s)

Vilka är de olika typerna av lamputtag tak?

Glödlampans socklar har varit i stort sett oförändrade sedan deras uppfinning i slutet av 1890 -talet, och deras grundläggande design har förblivit i stort sett oförändrad sedan den tiden.
4 months ago
6 view(s)

Hur installerar jag en Vägguttag utanpåliggande?

Det första steget i installationen av en vägguttag utanpåliggande är att bestämma var den ska installeras.
4 months ago
2 view(s)

Hur Du Installerar En Takdosa

En takdosa är nödvändig för att ge stöd åt produkten som kommer att hänga i den som en ljuskrona, fläkt, lampor etc.
4 months ago
1 view(s)

Plejd Krondimmer- Skillnaden Mellan Ledande Och Trailing Edge

Om du är sugen på att dämpa LED -lampor på dina arbetsplatser, hus, hotell, butiker, etc., bör du försäkra lampornas kompatibilitet och dimma, den främsta orsaken till detta är att alla dimmare inte skapas lika.
4 months ago
4 view(s)

Monteringstäck Och Junktionsrutor

Tänk om enheter och uttag kommer utan lock? Är de värda att köpa och installera? Är de säkra och pålitliga? Speglar de ett synkroniserat och vackert utseende?
4 months ago
3 view(s)

VAD ÄR EN DOSDIMMER?

Ljusstyrande enheter, dosdimmare är fästa på lampor och används för att jämna ut ljusets ljusstyrka.
4 months ago
5 view(s)

VAD ÄR EN SENSOR OCH HUR DET FUNGERAR?

En sensorer är en enhet som "känner" något. I instrument- och processstyrningsvärlden definierar vi en Sensorer som en enhet som detekterar förändringar i fysiska, elektriska eller kemiska egenskaper och producerar en elektrisk effekt som svar på den förändringen.
4 months ago
2 view(s)