Köp Laminatgolv & Klickgolv till bra priser hos Ebygghandel

Posted in: Golv och Staket

Modernt & billigt klickgolv 2021

Klickgolv är en relativt ny typ av trägolv. De är gjorda av träskivor täckta med en tryckt pappersfinish. Klickgolv har tagit fart i popularitet sedan det introducerades för ungefär ett decennium sedan eftersom det är snabbt och enkelt att installera

Fördelar med billigt klickgolv:

Klick and Lock använder en limlös installationsmetod som vanligtvis används för att installera vinylgolv. Det är ett säkrare golvalternativ eftersom inget lim används som avger skadlig rök, men det är också snabbt att installera.

Från modern samtida till traditionell stil kommer våra Klickgolv, som är säkert och 100% vattentätt, att komplettera interiören i ditt hem eller företag. Det blir bekvämare på grund av extra tjocklek och underlag.

De är gjorda för att se ut som den verkliga men är inte. Även om klickkonceptet vanligtvis finns på laminatgolvsprodukter börjar det förändras. Det visas nu på färdigt massivt trä, färdigt konstruerat trä och till och med bambugolv.

Men oavsett vilket material du väljer finns det väsentliga saker du behöver förstå för att få bästa möjliga installation av klickgolv.

 1. Snabb och enkel installation
 2. Limlös och miljövänlig
 3. Verkligen vattentät
 4. Lämplig för bostads- och kommersiell användning
 • Olika typer av billiga klickgolv:

Här kommer vi att diskutera några typer av billiga klickgolv. Du kan välja mellan mönstrade vinylgolv, rustika trägolv, snyggt laminat eller en elegant parkett.

 • VINYL KLICKA GOLV:

Vinylklickgolv är superflexibla att lägga, härliga att gå på och lätta att hålla rena. Vårt breda sortiment omfattar allt från natursten och trämönster till sober elegant designgolv.

Du behöver inte en omfattande verktygssats för att lägga golv i vinylklick. Välj bara designen och starta omvandlingen av rummet.

 • KLICKA GOLVPARKET:

Ett parkettgolvs tidlösa skönhet ger ett rum en unik atmosfär som är svår att sätta fingret på. Med vårt låssystem 2-lås är det enkelt att lägga ett golv som passar dina önskemål och drömmar. Hantverk i kombination med toppmodern produktion ger dig vackra, funktionella och hållbara trägolv som är gjorda för att minimera effekterna av det nordiska klimatet med stora skillnader i temperatur och luftfuktighet.

Tänk på att ett trägolv trivs bäst i en temperatur mellan 18-27 grader och en relativ luftfuktighet på 30-60%

 • KLICKA GOLVLAMINAT:

Full funktion och nästan obegränsad designmöjligheter - med ett laminatgolv ändrar du ett rums karaktär med ett klick. Med några verktyg är du igång och resultatet blir fantastiskt. När du väljer att lägga ett laminatklickgolv får du ett bekymmersfritt golv som är vackert att se på och bekvämt att gå på.

Saker att tänka på innan du köper ett billigt klickgolv -

Vissa associerar klickgolv med den sämre kvaliteten jämfört med fötterna i solida material. Utbudet av klickgolv har dock ökat enormt de senaste åren, och idag håller båda våningarna en hög standard och fötterna är lite enklare.

I allmänhet kan du säga att du får den kvalitet du betalar för. Förutom priset bör du också tänka på vad du tycker är utmärkt, vad som passar hemmet, hur mycket tid du vill spendera på vård och vad som fungerar för din familj. Till exempel orsakar hundar och barn ökat slitage, och då kan ett laminatgolv vara att föredra framför ett parkettgolv.

Om du vill göra ett hållbart val kan du också titta på tillverkningsprocessen och om materialet kan återvinnas när basen byts ut i framtiden.

 • Installationsprocess:
 • Att lägga klickgolv har aldrig varit jämnare och efter det sista klicket har du en härlig, hållbar och funktionell bas. Eftersom denna installationsmetod skapar en flytande yta är det möjligt att lägga ett golv ovanpå ett annat, med underlag däremellan, så länge kroppen är ren, plan och torr och undergolvet är betong och fogfritt. Det är inte lämpligt för ojämna trägolv eller mattor.
 • Eftersom klick- och låsprodukter inte kräver lim eller naglar, är de populära alternativ för gör-det-själv-golvinstallation. Det är i allmänhet en relativt snabb process som inte nödvändigtvis kräver en professionell entreprenör.
 • En väsentlig del av installationsprocessen är förberedelsen av golvytan. Även om det kan vara nödvändigt att ta bort gamla golv, bör alltid ett lämpligt underlag användas.
 • För bullerdämpning rekommenderas att underlagsmaterial av hög kvalitet används under billiga klickgolv.
 • Innan installationen bör material ges tid att vänja sig i sin miljö. De oöppnade lådorna kan sitta i 48 timmar eller mer vid genomsnittlig rumstemperatur för att ge dem tid att anpassa sig.
 • Om brädorna inte har fått tillräckligt med tid för att acklimatisera sig, kan brädorna spännas eller utvecklas luckor. Detta problem kan lösas med en enhet som kallas en golvgap fixer efter installationen är klar, men det är lämpligt att vidta lämpliga försiktighetsåtgärder i förväg.
4 months ago