Modern utomhus träpanel

Modern utomhus träpanel
Posted in: Golv och Staket

Modern utomhus träpanel 2021- Designa både interiören och ytterväggarna

Träpaneler utomhus används för att utforma ytterväggar till hus, avdelningar, kontor, lägenheter, lekstugor etc. Olika typer av träpaneler används för detta ändamål.

Liksom Cedar, Pine, Engineered wood, cypress, etc., är det namnen på trä som används för att designa ytterväggar. Låt oss titta på dess egenskaper.

Material som används för yttre träpaneler:

Ceder:

Cedar är ett vackert trä för yttre design av väggar. Den har en underbar korndesign som är älskvärd och önskvärd. Det är motståndskraftigt mot fukt och insekter. Du har fixat dess sidospår; annars kommer du att möta många problem.

Regelbunden målning är nödvändig för cederträ. För om du odlar något utomhus kan det skada dina väggar, och du måste tvätta väggarna från insekter och andra.

Konstruerat trä:

Hemmafruar, som vill ha sidor i sina ytterväggar, föredrar konstruerat trä. Konstruerade träspår är gjorda av sågspån och flis kombinerade och förstärkta med speciella bindemedel.

Måla ytterkanten med bra färg för att skydda dina väggar från insekter, fukt och andra faktorer.

Cypress:

På grund av dess hållbarhet är det att föredra. I gamla hem använde den det. Men nu använder hemmafruarna det utan risk på grund av dess hållbarhet. Det är detsamma som cederträ och ved, eftersom det stöter bort insekter, ruttnar etc.

Det är lätt trä för ytterväggar. Du behöver inte vara orolig för tunga träbrädor.

Redwood:

Redwood har en hög struktur och rik ton, och det rekommenderas av hemmafruar. På grund av dess motståndskraft mot olika atmosfäriska förhållanden kommer träet inte att krympa genom åren.

Husägare kan enkelt spendera mycket pengar utan tvekan eftersom du inte behöver spendera pengar och tid på att uppdatera sidospåren.

Det är svårare att få det här träet. Bara i USA i Nordamerika är den lätt tillgänglig.

Tall:

Det är ett vanligt trä i utomhusväggdesign. Det är en lång Laster, barrved med vacker inredning. Om du inte vill spendera mycket tid och pengar på det är furu det rätta valet för exteriördesign.

Det är billigare än andra skogar. Men det är ett problem att dess brädor inte är mycket längre eftersom dess träd inte producerar mycket längre skog.

Väggstyling utomhus:

Här finns olika stilar av yttre väggdesign, som diagonal stil, glider, horisontella, vertikala, spårstilar etc.

Väggarnas diagonala stil:

Alla träskivor är stil som diagonala eller som hjärtform. Utformningen av ytterväggarna verkade som ett hjärta för tittarna. Denna design kommer att se mycket lämplig och vacker ut för hemmet.

Horisontell styling:

Väggarnas horisontella utformning är vacker och vacker. Men det enda problemet är att vattnet gömmer sig i sidorna. Så se till att inget utrymme lämnas i horisontell utformning av väggar.

Vertikal styling:

Vertikal utformning av ytterväggar ser väldigt traditionell och lovande ut. Det kommer inte att skada genom regn eftersom det inte finns plats för vatten. Men tyvärr är vertikala sidor mycket svåra att installera än horisontella sidor.

Spårstil på väggar:

Den mest älskvärda stilen för att designa ytterväggar. För i spårstyling är alla träskivor installerade horisontella, vertikala och diagonala, vilket rekommenderas av kunderna eftersom det inte finns någon smärta någon vinst i sådana beslag. Inget arbete eller målning krävs för det.

Varvstänger:

Varvet är den moderna designen för träpaneler för att motstå fruktansvärda atmosfäriska förhållanden. Vatten och damm tappar snabbt långsamt från väggar och tak. Det låter som en slutare och den traditionella stilen i det gamla Amerika. Det är den äldre versionen av väggpaneler men fortfarande efterfrågad.

Fördelar med träpaneler utomhus:

  • Attraktiv:

Dess skog är attraktiv som nämnts ovan. Alla skogar garanterar klassiskt och traditionellt utseende till ditt hus.

  • Lättviktig:

Timmer är ett lätt trä som exklusivt består av att göra träpaneler för exteriördesign. Dess lätta egendom uppmanar husägare att använda träpaneler på sin utomhusdesign.

  • Förnybar

Timber har fastigheten som kan förnyas. Den kan enkelt återvinnas för vidare användning. Människor säljer sina gamla träpaneler av trä och bambu för att tjäna pengar.

  • Lövved och lövträ

För exteriördesign ser hemmaföretagarna till att träet är mjukt för sidospår. Den kan passa i olika typer som horisontell, vertikal och diagonal. Lövträ används för trägolv som inredningsdesign.

  • Värme- och ljudisolering

Träpaneler har egenskapen Thermal. Och även miljövänligt och ljudisolering, vilket är att föredra för olika kunder.

Slutsats:

Numera används kakel och andra tunga material för heminredning. Nu äger skogen plats i hemmet, vilket är att föredra.

KÖP HÄR:
Kompositfasad Charcoal
Kompositfasad Prima Charcoal
Kompositfasad NovoClad™ Beach Grey
Kompositfasad PrimaCap Sagwan UV resistent
10 months ago