SKU
TK10431

Easy cover EPDM 1.2mm 3.5x__m HMR2.5 (upp till 30 m)

1 696,50 kr /st.
I lager
Endast 50 kvar

Beräkna:

Easy cover EPDM 1.2mm 3.5x__m HMR2.5 (upp till 30 m)

Antal Produktnamn och Tillbehor Pris Summa
Easy cover EPDM 1.2mm 3.5x__m HMR2.5 (upp till 30 m)
1 696,50 kr /st.

Totala Summan:

 

OBS! ANGE ANTAL LÖPMETER.

Easy Cover är ett EPDM gummimembran system avsett för att skapa täta och säkra tak genom att reducera antalet skarvar och sömmar till ett minimum. En mycket speciell varmsvetsningteknik används för att svetsa samman EPDM gummi-längderna på fabriken, under kontrollerade former. Genom att använda denna unika teknik skapar man ett taksystem som möjliggör taktäckning av stora ytor med så få membrandelar som möjligt, helst med ett enda homogent stycke EPDM membran.

Det finns stora fördelar med att arbeta med så stora EPDM membran som möjligt. Genom att använda stora EPDM membran för taktäckning reduceras antalet skarvar på taket. Följaktligen hålls riskerna för läckage till ett minimum. Färre arbetsmoment på taket gör att takläggningsarbetet med Easy Cover går snabbare, säkrare och effektivare.

Easy Cover appliceras/läggs på tak utan öppen låga, är resistent mot rötternas penetration, är brandsäker (NEN 6063), är resistent mot UV och ozon och har en effektiv livslängd på minst än 50 år (SKZ studier, mars 2001).

Easy Cover FR är ett membran som är speciellt utvecklat för att uppfylla den stränga standarden för brandsäkerhet (NEN 6063).

Easy Cover är idealiskt lämpad för gröna tak, membranisolering av terrasser och löst lagd under ballast.

Teknisk data
Gross Weight 4.305
Fraktenhet /st.
Leveranstid 3-5 arbetsdagar
Vikt 4,31
Manufacturer HERTALAN
Ditt betyg