Dimmer & belysningsstyrning

Handla enligt
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vilken dimmer passar till LEDlampor?

När gamla glödlampor sågs i varje byggnad gjordes de i många mönster och såg attraktiva ut eftersom de användes i alla typer av lampor, vilket ledde fram lampornas skönhet. Men LED-lamporna har lett till en förändring av ljustekniken, som är en mer energieffektiv ljuskälla.

De är det bästa alternativet till den gamla glödlampan; de är energieffektiva, fashionabla och kommer i snygga mönster. De är en pålitlig lösning på blixtproblemen i huset och byggnaderna....

På grund av LED-stilens design ger de byggnaderna en modern touch; tillsammans med det finns det flera andra alternativ för installation av Lightning Control-systemet.

LED-LAMPARNA är en ny teknik, och när ny teknik förändras måste vissa problem åtgärdas för att övervinna alla mindre problem som kan bli ett hinder i den nya tekniken. Till exempel, i forskningen om LED-teknik, kom ingenjörer med tanken att denna teknik också kan vara dimbar, och svaret på detta blev ett ja. Därför är LED-tekniken utformad så att den kan fungera med dimmerna som är anslutna till den.

Men kom ihåg att inte alla LED-lampor är dimbara, t.ex. skruvade LED-lampor, men det anges inte att dessa LED-lampor är dimbara och kan användas med vissa typer av dimmer.

Vilka dimmare är lämpliga för LED-lampor:

Många tillverkare tillverkar dimbara LED-lampor, och blixtar är ett perfekt sätt att göra förändringar i atmosfären i ditt hem. Denna LED-dimningsteknik har blixtkontrollfunktioner som har ett praktiskt sätt att kontrollera ljusstyrkan på LED-lampan och du kan skapa en utsökt atmosfär för ditt rum och ändra den efter ditt humör.

Det finns många typer av dimmare tillgängliga för att styra LED-lamporna. Men det finns vissa specifikationer för Dimmer som används med ledlamporna; inte alla vanliga dimmare har dessa Lightning Control-egenskaper för att få rätt ljusdämpningsfunktioner från en LED-lampa. Dessutom har LED-lampor lägre effekt än glödlampor, vilket innebär att de förbrukar lägre effekt.

Därför är Dimmer som används för glödlampor med högre effekt för att uppnå önskad effekt inte möjligt i LED-lampor; det kommer att göra ett problem, eller lamporna börjar blinka eller överhettas.

Om vi ​​använder en dimmeromkopplare med en vanlig halogenlampa, om vi tappar ner intensiteten till 50% blir ljusintensiteten noll och ger ingen effekt. Ändå, när vi använder dimmern med LED-lamporna, kommer de inte att fungera bättre, eller så kommer ljusintensiteten inte att dämpas helt.

För LED-lampor eller lampor fungerar vissa typer av dimmer som har sin speciella elektroniska switch-dimmer som sänker LED-lamporna och blixtstyrningsfunktionerna fungerar tillräckligt, vilket skapar den typ av atmosfär du behöver.

Från en rad LED-dimmerbrytare som finns tillgängliga på marknaden är det viktigt att först kontrollera blixtspecifikationerna och sedan köpa en dimmer av god kvalitet som kommer att fungera bra och har längre livslängd eftersom den billiga och sämre kvaliteten dimmer fungerar under en kortare period och att ändra dessa dimmare ökar kostnaden och tiden att byta.

Ideal Dimmer att använda med LED-lampor är en elektronisk dimmer som är mer en universell strömbrytare och kan användas med alla typer av lampor. Var bara medveten om det innan du köper Dimmer för blixtkontroll; de ska ha samma effekt som lampan så att strömbrytaren kan hantera den totala effekten.

LED-lampor som är dimbara har en mjukare dimning än de andra glödlamporna. de kan gå från 100% till 0,5% stadigt om vi har fäst en dimmer av god kvalitet med den.