Ram för installationsströmställare

Handla enligt

Artiklar 1-12 av 53

Sätt fallande sortering
Sida
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 53

Sätt fallande sortering
Sida
Visa som Rutnät Listvy

Strömställare används som tillgänglighetsverktyg eftersom glödlamporna uppfinns och de är ett elbesparande verktyg som gjordes för att styra glödlamporna. När tiden går har många nya moderna förändringar införts i switchar. Många nya och moderna brytartyper tillverkas där du inte behöver stänga av brytarna utan stängs av automatiskt efter några sekunder och sparar mycket energi.

De gamla knappbrytarna är grundläggande att installera Ingen teknisk expertis krävs och de är plug and play. Men andra moderna omkopplare kräver lite teknisk idé om att installera dem i väggarna och var som helst runt huset.

Strömställarna slits ut med tiden, och ibland är de en fara eftersom de kan börja gnista. Strömställare som kan gnista kan orsaka brand och ibland kan de smälta på grund av den höga spänningen som kommer in i ledningarna och de kan skada de elektriska apparater som är anslutna till strömbrytaren. Att installera omkopplaren är dock inte särskilt dyrt, och det är inte så svårt att byta väggbrytare.

Det finns många typer av brytare som måste kontrolleras i dagens tid: dimmer, rörelsekännande omkopplare, timers. Dessutom finns centralbelysningskontroller och många fler i olika stilar och färger, vilket ger rummet ett bättre utseende.

Vi kommer att diskutera hur man byter en glödlampa och var försiktig innan du byter ljusströmbrytare och stänger av strömförsörjningen innan du arbetar på strömkablarna. Kontrollera först att problemet är i strömbrytaren eller glödlampan. Det är lätt att kontrollera om glödlampan inte fungerar; Du kan kontrollera genom att installera en ny lampa istället och kontrollera om den tänds eller inte.

 Om strömbrytaren är felaktig måste du kontrollera om den gnistrar eller om ledningarna på baksidan inte fungerar. Det kan finnas några gnistor, och när du installerar omkopplare måste du kontrollera de gamla brytarklassificeringarna och ha samma effektklassificering. Kontrollera ledningarna även om det är aluminiumledningarna.

För att byta ut väggbrytarna efter att ha stängt av strömmen från primären, använd en skruvmejsel för att öppna plastplattan och öppna sedan den elektriska strömbrytaren och dra försiktigt ut med en testare om det finns spänningsledningar och strömmen strömmar genom dem. Det måste bekräftas att ingen spänning ska visas.

När du väl vet att strömmen inte kommer in i ledningarna, använd skruvmejseln för att ta bort ledningarna från omkopplarna. Först måste du skruva av moturs och ta ut ledningarna från terminalens hål. Därefter behöver du antingen en liten skruvmejsel för att skruva in drivrutinen till nästa anslutning. Se till att båda ledningarna inte rör varandra.

Om trådarna är lite vridna kan du räta upp dem och skära ändarna ungefär en halv tum eller ta bort isoleringarna för att avslöja ny tråd inifrån. Ibland, om trådisoleringen är bränd, är det bättre att ta bort den brända isoleringen för att leda strömmen bättre.

Du bör också vara medveten om att ta bort den gröna jordningsterminalen. Om tråden är naken, kan du använda nåltången för att slinga den gröna jordkabeln medurs och dra åt skruven för att låsa jordkabeln på en viss plats.

Om den nya omkopplaren har anslutningsskruvar, lossa sedan skruvarna medurs. Och sedan måste du kontrollera vilken tråd som måste gå i vilken skruv. Rikta sedan ut ledningen och spetsarna och ta bort isoleringen och tryck in ledningarna i terminalen. Om ledningarna inte skjuter in terminalhålet, vrid tråden lite med linjärens tång, se till att trådanslutningarna är säkra och dra åt skruvarna så att ledningarna inte är lösa eller kan komma ut, vilket kan vara mycket farlig.

Vi måste vara mycket försiktiga när vi installerar brytare eftersom allt som lämnas osäkert kan vara farligt.

Därefter måste du montera omkopplaren försiktigt och fälla ledningarna bakom den mycket försiktigt. Se till att ledningens isolering är okej eftersom baksidan är ledningarna i vändningar och om någon isolering är skadad kan det vara ett problem.

Därefter måste du trycka på strömbrytaren i väggboxen försiktigt och rikta in den efter hålen i lådan och dra åt skruvarna i spåren.

Fäst i frontplattan om den måste fästas med skruvarna, eller så kan du fästa den genom att bara fästa den i de angivna utrymmena. Och slå sedan på strömbrytaren för att kontrollera om lampan fungerar. Att installera en switch är en enkel process, men det finns många saker som vi bör vara försiktiga med innan vi arbetar med den här processen.