Hi @user_name_here
We're here to help you

2. Våra produkter

  • 2.1 Alla bilder på produkterna på vår sajt är endast illustrativa. Bilderna varierar i färg på grund av många faktorer som bildskärmstyp, skanningskvalitet, belysningsanvisningar etc. De produkter som levereras till dig kan skilja sig från de bilderna. Faktiska prover ska beställas och inspekteras för att bekräfta konsistens och färg innan ett köpbeslut fattas.
  • 2.2 Utan hinder av klausul 2.1 expanderar allt material och Avtalerar med temperaturförändringar och kompositmaterial är inget undantag. Undvik potentiella problem genom att tillåta tid för korrekt acklimatisering av kompositprodukter till lokala temperaturer. Expansion och sammandragning är inte ett produktfel och omfattas inte av vår garanti. Vid installation och kapning är det viktigt att alla brädor måste hållas så kalla som möjligt genom att hålla dem ur direkt solljus. Produkter som har spenderat flera timmar i solen kommer att ha expanderat mer än de som hålls i skuggan och därmed kommer att krympa mer när de kyler ner vilket resulterar i ojämn eller större luckor. Det är bäst att markera, skära och installera brädor när de är ungefär samma temperatur. Man bör komma ihåg dessa egenskaper vid installationstillfället och ha ett tydligt område för expansion. För mer information, kolla relevanta produktinstallationsguider eller kontakta ett proffs.
  • 2.3 Om inte annat uttryckligen överenskommits (antingen genom beskrivningen av den specifika produkten som beskrivs på vår webbplats eller skriftligen bekräftad) och som mätt vid tiden för att lämna bolagets lokaler, kan alla storlekar, dimensioner och mätningar som anges på vår webbplats ha runt 1% tolerans.
  • 2.4 Produktens förpackning kan variera från det som visas på bilderna på vår webbplats.
  • 2.5 Alla produkter som visas på vår webbplats är föremål för tillgänglighet. Vi kommer att informera dig via e-post så snart som möjligt om den produkt du beställt inte är tillgänglig och vi kommer inte att behandla din beställning som placerad.