SKU
ghc0007

HALLS FUNDAMENT MAGNUM VÄXTHUS

Så lågt som 2 758,28 kr /st.
I lager
greenplank-tiles
Vi lämnar upp till 12 års garanti om våraväxthus är uppsat och sköts osv. enl. manualen.

Beräkna:

HALLS FUNDAMENT MAGNUM VÄXTHUS

Antal Produktnamn och Tillbehor Konfiguration Pris Summa
HALLS FUNDAMENT MAGNUM VÄXTHUS

Totala Summan:

HALLS FUNDAMENT MAGNUM VÄXTHUS

MED PLATS FÖR ALLT!

Det perfekta växthuset för trädgårdsägaren som vill ha ett växthus med gott om plats. Den dubbla skjutdörren ger enkel åtkomst och den goda sidohöjden garanterar gott om utrymme för dig och dina växter.

Alla tre storlekar i Magnum-serien växthus har fyra fönster som säkerställer nödvändig ventilation. Det är naturligtvis möjligt att köpa och installera automatiska fönsteröppnare, så du behöver inte spekulera i ventilation alls. Magnum växthuset finns med aluminium- eller grönlackerade profiler, och om du väljer att köpa 3 mm säkerhetsglas i hela banor får du ett extra trevligt växthus som påminner om gammaldags orangerier.

Låga priser utan mellanhänder

Detta Popular med hög kvalitet kan vi erbjuda till ett lägre pris för att vi köper direkt från fabriken utan mellanhänder. Andra Popular med samma konstruktion och material kan därför kosta upp till 70% mer hos andra återförsäljare än hos oss. Detta gör att ni får ett Popular av hög kvalitet utan den dyra prislappen. I samband med låga egna marginaler så kan vi erbjuda er det bästa priset. Vi gör detta för att vi tror på kvalitet över kvantitet och att kunden går först.

Glas i sidorna och polykarbonat i taket – Det bästa av två världar

Kanalplastär en isolerande plastskiva tillverkat av polykarbonat. Att ha ett växthus med kanalplast (polykarbonat) i taket och glas i sidorna ger en bra kombination av optimala ljusförhållanden, hållfasthet och det blir också lättare att montera.

Detta växthus erbjuder det bästa av två världar. Fördelen av att ha ett hållbart, säkert tak i isolerande polykarbonatskivor med UV-filter som skapar skugga och bra miljö för dig och dina växter, kombinerat med väggar i glas som ger ditt växthus en mer exklusiv känsla och en trevligare utsikt gör att du även kan använda växthuset som ett trevligt uterum om du önskar.

Kanalplast (polykarbonat) har bättre isolerande förmåga än glas. Tjockare polykarbonat ger bättre isoleringseffekt och växthuset blir då billigare att värma upp om man t.ex. vill ha tillskottsvärme under vår och höst för att hålla det frostfritt längre. Polykarbonat är nästen 200 gånger större slagmotstånd än glas vid endast hälften av vikten.

Växthusikanalplast (polykarbonat) har många fördelar jämfört mot växthus helt i glas. Förutom att polykarbonat kanalplast är betydligt mer hållbart för skador, så tål det också skandinavisk klimat bättre. Tung snö som bygger på uppe på taket orsakar ofta skador på växthus i glas.

Nackdelar med glas:

Glaset i växthustaket ?Glas kan gå sönder. Glas är också tungt vilket gör det mer omständigt att transportera och montera. Vid kraftigt solljus kan plantorna kräva någon form av skuggning under högsommaren för att inte brännas.

Nackdelar med polykarbonat:

Polykarbonat är dyrare än glas. Polykarbonat har en lägre genomstrålning av solljus än glas vilket påverkar växtligheten. Det kan även bildas alger i kanalerna som minskar genomstrålningen ytterligare.

Kanalplast (polykarbonat) från oss är dock UV-behandlad vilket gör att den inte påverkas av solljuset och inte blir spröd eller brunaktig med åren, som man kan se på andra äldre växthusmodeller.

Techinical Information
Fraktenhet /st.
Leveranstid 3-5 arbetsdagar
Vikt 22,00
Ditt betyg