Balkong golvplattor

Gör-det-själv betyder verkligen att du kan göra det själv.
InstaClick™ Interlocking komositplattor (Även kallad Komposit Balkong Plattor, Flytande golvplattor eller Komposit uteplatsplattor) är perfekta för att återskapa utomhusgolv som uteplats, tak, balkong och täcka tuffa inomhusgolv som källare, garage, tvätt och badrum. Våra däck och balkongplattor är lätta att installera, men det finns mer att njuta av - sinnesfrid. Våra däck och balkongplattor kräver ingen färgning, målning eller slipning, vilket betyder att du får mer tid att njuta av ditt utomhusutrymme och spendera mer tid att behålla det.

InstaClick™ -däck och balkongplattor ser vackra ut, men varje platta är byggd på fast teknik. Integrerad plastbas som är fastsatt med rostfria skruvar får dem att lätt klicka ihop med varandra samt är konstruerad för att leda bort vatten.

Handla enligt

7 artiklar

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Senaste golvplattor 2021-

 • Vad används klinkergolvet till:

En kakel är ett smalt föremål, vanligtvis fyrkantigt eller rektangulärt. En golvplattor är en konstgjord bit av slitstarkt material som keramik, sten, metall, bakad lera eller till och med glas, som vanligtvis används för att täcka tak, golv, väggar eller andra föremål som bordsskivor.

Dessa är vanligtvis gjorda av keramik eller sten. Golvplattor sätts vanligtvis i murbruk som innehåller sand, cement och ofta ett latextillskott. Plattorna är vanligtvis fyllda med slipat eller osandat golvfog, men traditionellt användes murbruk...

Typer av golvplattor:

Här är olika typer av plattor som används vid tillverkning av tak, golv och väggar.

 • Keramikplatta:

Keramiska plattor är en av de mest populära typerna av plattor som organiseras i bostaden. Eftersom det är rimligt för många applikationer är dess stabilitet utmärkt. Den kan användas i kök, toaletter etc. Den är enkel att installera. Lätt att städa. Och den kan monteras i många utföranden. Det är överkomligt i budgeten.

KERAMISKA HAR PLATTOR TVÅ TYPER:

 • Glaserad:

glaserade plattor används ofta i hus. Det ser ut som ett traditionellt golv när du installerar det.

 • Oglaserad:

 det ger ett konstnärligt utseende. Det skyddar golvet och har evighetens kvalitet.

 • Porslin kakel:

Det är unikt från keramiska plattor. Den finns i en mängd olika mönster och färger, vilket ger dina golv mångsidighet. Porslinplattor används utomhus eftersom det inte spricker, skador från väderkonditionering.

De flesta porslinsplattor används i ett område med hög trafik som, utanför, kök, badrum etc.

Porslinplattor är inte lätta att installera. Glöm inte att använda självhäftande material när du installerar det.

 • Glaskakel:

Först och främst kan den inte användas i områden med hög trafik som i kök eller badrum. Homemakers föreslår att du använder den med små apparater som en bordsskiva eller ett skrivbord.

 • Cement kakel:

Cementplattor har använts sedan 1800-talet. Och fortfarande används den. Det är en modern och mångsidig golvplatta som ger unika mönster och färger. Cement används bäst i rum med lite trafik och små portioner. Vidare måste cementplattor tätas igen en gång i månaden för att skydda dess skönhet.

 • Marmor kakel:

Om du vill förbättra ditt köks skönhet eller bad, uppgraderar marmorplattor omedelbart utrymmet. Den är elegant och klargjord; Marmor har inte samma golvbit. Den har olika mönster som kräver mycket omsorg för att hålla den ren. Det är en typ av sten. Det är därför det kan skadas, repas eller brokas.

 • Mosaik-kakel:

Dessa brickor finns i så många olika former, storlekar, färger, stilar och traditionella material. Mosaikplattor fungerar bäst på väggapplikationer. Det behöver mer utrymme att installera.

 • Granitplattor:

Det är en rå sten med identiskt utseende och känns som marmor eftersom dess naturliga fläckar också är billigare än andra plattor på grund av dess överdrivna användning. Den används i tvättstugor, kök, badrum och utomhus.

 • Kalksten kakel:

Kalksten är en annan typ av natursten. Det ger ett naturligt intryck på golvet; dessa är mjuka och hållbara. Det är enkelt att klippa i olika former och mönster. För sist länge. Den ska installeras ordentligt. Det är inte lätt att rengöra. Den kan användas utomhus för ett slutgiltigt utseende.

 • Harts kakel:

Dessa plattor ser bra ut på golvet. Det är en vattenbeständig kakel. Och också bärbar för att dö om du använder dina mönster. Homemakers rekommenderar att man använder kakelplattor i badrummet och tvättstugan.

 • Metallplattor:

Dessa plattor är moderna för köksestetik eftersom det är hållbart, och kostnaden liknar natursten. Det är inte en idealisk typ av kakel. De föredrar att använda den i köket. Det rekommenderas inte för badrumsanvändning.

 • Design av golvplattor:
 1. Blandningen av material och mönster som finns i kakelgolv gör att det är enklare än någonsin att göra ditt utrymme snyggt och unikt; oavsett vilken designstil du tänker på är kakelgolv ett smart sätt att ge känsla för ditt hem inredning.
 2. Kakelgolv är mer pålitliga och långvariga än matta och trä, och är ett rimligt tillvägagångssätt som uppnår ett tidlöst, avancerat utseende i alla rum.
 3. Kakelgolv kan sömlöst passa in i en massa stilar, vilket gör det perfekt för alla trendar. Unika former och stilar, som sexhörningar och mosaik, är det nyaste läget i kakel av trä.
 4. Traditionellt har stengolv varit en hållbar, tidstestad designingrediens.
 5. Om du hoppas på bondgårdstil är faux-trägolv alltid relevant, men det finns många alternativ för färger och mönster som kan fungera bra med ett bekvämt, levande utseende.
 • Slutsats:

Idag används ett stort antal mönster, stenar av miljontals hemmafruar. Inte alla mönster presenteras. Men det ändrar tidigare mönster för att se mer elegant ut.