Grå eller ljusgrå komposittrall

Vårt sortiment av grå komposittrall har utökats, ta reda på varför grå komposittrall är här för att stanna.

Sedan Green Planks lansering 2006 har grå komposittrall varit en stor favorit bland Green Planks kunder. Den blandas enkelt med skiffer, sten eller torv, det är kanske mångsidigheten som har gjort den så populär. Eftersom det är ett ljust alternativ till traditionella träfärger för blivande trendsättare. Grå komposit ger en mindre formell inställning till ditt tema.

Designtips för grå komposittrall

 

Få det att sticka ut

Som en skarp kontrast till vita väggar är grå komposittrall den perfekta balansen till ett upplopp av färg. Plantera flammande röda, grönskande gröna och upprörande orange och se dessa färgtoner verkligen slå mot ditt eleganta kompositdäck, exploderande av personlighet och individualitet.

Byt ut för att blanda in

Vita uPVC-fönster ersätts alltmer med antracit på grund av deras moderna utseende och rena finish. sammankoppla in din exteriördesign med din trädgård. Matcha dubbelvikbara dörrar i antracit med Stone Grey-kompositträ, Beach Grey-komposittrall, Rustic Grey-komposittrall eller Nordic Grey-komposittrall och blanda sömnlöst ihop inom och utomhus.

Dölj Kanten

Komposittrallen är utformad med dolda spår som fungerar för att säkra brädorna med de medföljande fästena. Våra kantbrädor förhindrar fula spår från att förstöra utseendet på ditt däck genom att diskret dölja clipsspåret under så att bara en snygg, ren kant syns.

Vårt galleri med grå träkomposit trall

Ibland är det svårt att föreställa sig hur det färdiga däcket kommer att se ut i din trädgård. Från att bygga ett specialbyggt bubbelbadrum till att snygga till en balkong, grå komposit ger en punch av elegant sofistikering. Bläddra i vårt galleri och inspireras av de applikationer, mönster, design, stilar och tolkningar som finns tillgängliga för dig:
Vi har några snygga nyanser av grått i vårt sortiment av terrasser som alla kompletterar varandra. Valda med omsorg kan de användas tillsammans för att framhäva en designfunktion som en ram. Kombinera svart med grått eller ljusgrått för att markera ett designelement. Alternativt, komplettera med antikviteter för en verkligt unik design.
Med den nuvarande trenden för grå trädgårdsteman finns det ett stort utbud av utemöbler i grått. För ytterligare tillbehör, överväg en omkrets av plommonskiffer, Cotswold-sten eller vit sten för att förenkla gräsmattans kant och underhåll.


Köp Grå komposittrall

Vi levererar Stone Grey-kompositträ, Beach Grey-komposittrall, Rustic Grey-komposittrall eller Nordic Grey-komposittrall. Var och en har sina egna fördelar.

Behöver du ytterligare stöd eller råd?

Om du fortfarande har frågor som inte har besvarats här, eller om du vill ha ytterligare råd, support eller assistans ring då en av våra vänliga experter så hjälper vi dig gärna.

Ring oss bara på: 040 191 194