komposittrall bäst i test

Problemfritt altandäck - bäst i test!

Komposittrall är inte nytt. Det har funnits sedan 70-talet. Green Plank-komposittrall är väl testade av testlaboratorier med bra rykten såsom Tyska och Svenska tekniska forskningsinstitut. Green Planks komposittrall kräver lite eller inget underhåll och stöds av upp till 25-års begränsad produktgaranti. Traditionella trädäck, å andra sidan, måste underhållas minst vartannat år och bytas var 10-15 år.

Designtips för underhållsfri komposittrall

 

Långvarig kvalitet

Med Green Plank-komposittrall kan du förvänta dig en jämn, vacker färg på lång sikt. Omvänt kommer tryckbehandlat trä att visa inkonsekvent färgning och kvalitet över tid, även när det upprätthålls korrekt.

Miljövänligt altangolv

Att bygga ett vackert altandäck behöver inte att man skär ner en massa träd. Vi använder endast återvunnet trä kombinerat med upp till 90% återvunnet material i våra kompositbrädor för att skapa en produkt som är lika enkel på miljön som den är för ögonen.

Bekymringsfri altandäck

Med bekymmersfri Green Plank altandäck är flisor i era bara fötter eller ditt husdjurs tassar ett minne blott. Green Plank komposittrall erbjuder en vacker färdig look utan fula spikhuvuden. Användning av dolda fästelement möjliggör en ren finish och slät yta.

Varför använda altangolv i komposit ?

Våra komposittrall testas av europeiska ackrediterade laboratorier inklusive tyska och svenska institut. Rapporter finns tillgängliga på begäran.

Ditt val av altangolv beror främst på personliga krav. Om du har en låg budget med låga underhållskrav och en tredje generationens räfflade däck som Green Planks Classic™ och Everdeck™ komposittrallserie, kommer det att passa era behov. Om dess avancerade kvalitet och utseende med evig skönhet och utseende som matchar med lite eller inget underhåll, så är det Marine massiv altangolv & Smart Classic Not & Spont altangolv från Green Plank som passar bäst för den här typen av projekt.


Behöver du ytterligare stöd eller råd?

Om du fortfarande har frågor som inte har besvarats här, eller om du vill ha ytterligare råd, support eller assistans ring då en av våra vänliga experter så hjälper vi dig gärna.

Ring oss bara på: 040 191 194