SKU
7750544

Everdeck™ Komposittrall Beach Grey 2900 x 146 x 23 mm

Betyg:
92%
Specialpris 0,00 kr /st. Ordinarie pris 86,25 kr /st.
Ej i lager
greenplank

Everdeck™Komposittrall är Green Planks mest budgetvänliga komposittrall som passar de flesta miljöer. Med olika ytfinisher på vardera sida kan man skapa fina inramningar eller olika designer.


Ni kan välja om ni vill ha tillbehör i Aluminium eller i Komposit. För mer information kan ni ringa vår kundtjänst på 040 191 194

Everdeck™ Komposittrall - Är kompositen som är snällast mot plånboken men som fortfarande ger er alla fördelar över trä. Med två distinkta ytor så kan man själv välja sina preferenser på hur man vill att sitt däck ska se ut. Everdeck™ Ser till att ni inte kommer att ångra er genom att verkligen ge ett tidlöst utseende somär både stilrent och elegant. Detaljerad information om montering och övrigt kan ni hitta i den tekniska Informationen eller genom att läsa igenom dokumenten.

• Hållbar Komposit. Med upp till 90% återvunnet material
• Lågt Underhåll. Komposit behöver endast rengöras och behöver inte tätas, slipas eller målas.
• Bra för fötter. Komposit ger inga stickor eller spågor
• Absorberar inte vatten. Vilket gör att risken för halka är lägre
• Snabb och Lätt installation. Med Hidloc™ Tillhörande clips så går monteringen av däcket snabbt och smidigt.
• Upp till 5 års begränsad garanti. Se Garantidokumenten för mer information.

 • Kompositrall är barnvänlig
  Komposittrall Everdeck™ med sin enhetliga yta ger inte stickor eller spågor då materialet inte kan flisa sig på samma sätt som trä kan. Innehåller även inga giftiga material.

 • Komposittrall är hållbar
  Komposittrall Everdeck™ vrider eller böjer sig inte så lätt i första hand om det är installerat rätt. Tack vare sin tillverklingsprocess så är komposittrall 100% vattentåligt då kompositmaterialet inte absorberar vätska. På grund av detta så kan inte komposittrallen ruttna eller bli attackerade av insekter.

 • Komposittrall är lätt att underhålla
  Eftersom komposittrall Everdeck™ är gjort av NFC (Naturfiberkomposit) och återvunnen HDPE (högdensitetspolyeten) så kräver kompositmaterialet inget underhåll. Det enda som behöver göras är att rengöra däcket om det skulle bli smutsigt (vilket är rekommenderat att göras mins 2 ggr per år) Mer information angående detta kan ni hitta i dokumentet angående underhåll och rengöring av komposittrall.

 • Komposittrall är lätt att installera
  Komposittrall Everdeck™ installeras mycket snabbare än traditionell trätrall då de snabbt fästes med clips och därför inte behöver förborras i. Man fäster helt enkelt start clipsen och sedan för in första trallbrädan. Efter det så är det bara att fästa mellan clipsen och sen nästa bräda. Viktigt är att man ser till att använda rätt regelavstånd för rätt användningsområde.

 • Komposittrall är miljövänlig
  Everdeck™ komposittrall är gjort av 63% Naturfiber (Trä och Risskalsfiber) och 27% återvunnen HDPE (högdensitetspolyeten). Resterande 10% är bindande medel, färgämnen och UV-skyddande pigment. Detta gör kompositmaterialet till väldigt miljövänligt då det är material som annars skulle ha gått till spillo eller som redan har använts innan. Genom att skapa kompositmaterial av återvunnet material så får man en produkt som inte bara är hållbar, men även bättre för miljön.

 • Kontrollera leveransen
  När ni mottar ett paket med komposittrall, se alltid till att inspektera materialet med föraren av lastbilen för att säkerställa att inget material har blivit skadat under transport. Om skador noteras så ska detta meddelas direkt till oss för att se till att problemen kan lösas så snabbt som möjligt. Se till att få detta underskrivet av föraren. Ibland kan det förekomma att det finns eventuella transportskador som inte syns direkt som t.ex. under emballaget. Detta räknas då som en dold skada och måste anmälas till oss och transportföretaget så snabbt som möjligt så att vi kan se till att processen om skadat material går rätt till. För er och våran skull.

 • Acklimatisering
  När ni har mottagit materialet och sett till att allt är mottaget i gott skick så är det bäst att låta kompositmaterialet acklimatisera sig till er omgivning. Detta betyder då att låta materialet ligga under en presenning eller plastskynke i några dagar för att materialet ska hamna i samma fas som i er omgivning. Då materialet har skickats direkt från ett lager så kan det hända att det finns stora skillnader i omgivningen hos er.
 • Installationsprocess
  Innan ni börjar installationsprocessen så se till att ni har läst igenom installationsmanualen som ni kan hitta under Dokument här på sidan. Där får ni många hjälpsamma råd och tips att tänka på som att se till att marken där ni ska installera trallen är plan, vilka verktyg som kan behövas och mycket mer. Om ni har fler frågor eller funderar över något annat när det kommer till installationsprocessen så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er gärna.

 • Färgblekning
  kompositmaterial är en blandning som är Homogen. Den betyder att det är samma material igenom hela (Avvikelser kan förekomma). Detta betyder att den färgen som ni ser på plankan är densamma hela vägen igenom. Detta betyder också att materialet inte behöver målas eller oljas för att bibehålla sin lyster. Det som händer dock är att materialet kan blekna mellan 5–8% av sin ursprungliga färg på det yttersta lagret. Detta är ingen defekt utan något som händer naturligt. Efter att materialet har genomgått sin blekningsprocess så kommer den färgen att stanna kvar.

 

 

Teknisk data
Antal/St 0,54 st /m2 och 0,87 m2/pack
Åtgång 6,7 lm/m2
Typ Komposit Trall helga
Ytdetaljer halksäker yta
densitet 2,3 cm3
Varumärke Green Plank
vikt/m2 15,41 kg/m2
Antal/St 2,9 lm 2 stk /pack
vikt /st 8,28 kg/st och 13,34 kg/pack
Yta Reversable ena sidan plan och en gång sida med revben
Art.Nr. 7750544
Material Trall komposit hybridmaterial återvunnen plast och träavfall/risskal
mått 2900 x 146 x 23 mm
color Gray
bredd (mm) 146,00
Längd (mm) 2 900,00
Tjocklek (mm) 23,00
Färg Beach Grey
Leveranstid ca. 3 - 8 arbetsdagar.
Vikt 8,90
Product model ED1113

Dokument

Ditt betyg