SKU
7750803

Marine Classic™ Komposittrall Solid American Walnut 4800 x 135 x 25 mm

Betyg:
100%
Specialpris 196,25 kr /st. Ordinarie pris 418,75 kr /st.
Ej i lager

Per meter
41 kr

Per meter2
291 kr

greenplank

Älskar du blandade levande färger är Brazilian Oak perfekt för dig. Självklart lågt underhåll och lång hållbarhet.

Green Plank® Classic™ komposittrall har varit toppvalet hos de flesta husägarna under de senaste 10 åren.
Välj mellan aluminium- eller kompositlister för en smidig och sömlös finish på ditt däck.

Produktprov hjälper dig att se till att du väljer den perfekta produkten, beställ idag!


Ni kan välja om ni vill ha tillbehör i Aluminium eller i Komposit. För mer information kan ni ringa vår kundtjänst på 040 191 194

Med en estetisk skandinaviskt utseende har vår Classic™ komposittrall varit vår bästsäljare i mer än 10 år - och än idag!

Självklart lågt underhåll och lång hållbarhet.

Classic™ komposit brädorna är vändbara, var sida har en annan halksäker europeiskt stil med både breda och smala rillade ytor. Detta ger en bra dragning i våta områden så som runt pooler, e är alltså säkra att gå på med bara fötter.

 • Bevisad Svensk kvalitets komposittrall för hårda väder.
 • Barnvänlig - inga splinter och fri från giftiga tillsatser.
 • Hållbar - varken ruttnar eller vrider sig, har bättre motstånd mot svampar, mögel och insektsattacker
 • Lätt att underhålla - Inget behov av slipning, målning eller tätning
 • Enkel installation HidLoc™ dolda fästen/clips och skruvar gör att du snabbt och enkelt kan montera däcket.
 • Miljövänligt komposittrall - tillverkat av 90% återvunnet material.
 • ✔ Används för terrasser, balkonger, takterrasser och poolsidor
 • ✔ Matchande tillbehör finns tillgängliga

Stark och hållbar komposittrall - max avstånd mellan reglar: 500 mm *

 • Kompositrall är barnvänlig
  Komposittrall Marine Classic™ med sin enhetliga yta ger inte stickor eller spågor då materialet inte kan flisa sig på samma sätt som trä kan. Innehåller även inga giftiga material.

 • Komposittrall är hållbar
  Komposittrall Marine Classic™ vrider eller böjer sig inte så lätt i första hand om det är installerat rätt. Tack vare sin tillverklingsprocess så är komposittrall 100% vattentåligt då kompositmaterialet inte absorberar vätska. På grund av detta så kan inte komposittrallen ruttna eller bli attackerade av insekter.

 

 • Altangolv i komposit och temperaturer
  Då Marine Classic™ komposittrall innehåller  (HDPE) Högdensitetspolyeten  så blir kompositmaterialet oftast varmare än trä i direkt solljus. Materialet bibehåller också sin värme längre tack vare att densiteten är högre än trä. Då mörkare färger absorberar mer av solens ljus så blir de varmare än de ljusare färgerna. De ihåliga varianterna av komposittrallen blir lika varma men bibehåller inte värmen lika länge då de har en naturlig ventilation i mitten av plankorna och inte lika hög massa som de massiva plankorna.

 • Tillbehör till komposittrall tillgängliga
  Tänk även på att vi har hela Green Planks urval av tillbehör till komposittrall också. Om ni så behöver kantlister, hörnlister, trappnoslister i komposit eller annat så kan ni hitta allt hos oss. Tillbehör till komposittrall finns tillgängliga i matchande färger och material eller som stilrena ventilerade aluminiumlister.

 • Rengöring av utegolv i komposit
  När det kommer till rengöring av komposittrall så går det bra att använda högtryckstvätt (max 14 bars). Man kan även rengöra med en hård plastborste och grönsåpa. Det är rekommenderat att tvätta sitt däck minst 2 gånger per år men självklart oftare om det blir smutsigt. Om man spiller något på komposittrallen så som olja, vin eller andra feta substanser så kan det efterlämna fläckar. Det är rekommenderat att man städar upp eventuellt spill genast för att minska chansen att fläckarna blir beständiga. Om man har fått fläckar på sin komposittrall eller mindre repor så kan man lätt få bort dem genom att sanda lätt på området. Om man sandar så kan de göra att däckets färg kommer att vara lite annorlunda på området, detta är då p.g.a. att det underliggande materialet inte är solblekt som det översta skiktet är. Detta kommer dock jämna ut sig över tid. Mer detaljerad information om rengöring kan hittas i dokumentsektionen.

 • Komposittralls användningsområden
  Komposittrall används ofta på altaner, terrasser, verandor, balkonger och områden med blöta miljöer såsom runt pooler, bryggor och båtar.
  Det är endast er fantasi som sätter gränserna. Komposittrall går att bearbeta med samma verktyg som med trätrall. Tack vare sin långa livslängd och ihärdiga struktur så finns det inget projekt som inte komposittrall kan passa för. Mer insporation om komposittrall kan ni hitta på Green Planks hemsida www.greenplank.se.

 • Färgmix
  Vissa av Green Planks komposittrall brädor är melerande. Detta betyder att de är en blandning av olika färgner under tillverklingprocessen. Detta ger trallen ett mer levande utseende och ingen planka ser lika dan ut. Vi rekommenderar därför att man lägger ut trallen först under dagtid för att se om allt ser bra och sammanhängande ut. En liten provbit ger nödvändigvis inte en enhetlig bild på hur trallen ser ut i slutändan.

 

Teknisk data
Antal/St 0,68 /m2
Åtgång 7,1 lm/m2
Typ Komposit Trall solid
Ytdetaljer halksäker yta
densitet 2,3 cm3
Varumärke Green Plank
vikt/m2 29,82 /m2
vikt /st 20,16 kg/st
Yta Reversable ,ena sidan tre revben och andra sidan sex
Art.Nr. 7750803
Regal span 50 cc
Material Trall komposit hybridmaterial återvunnen plast och träavfall/risskal
mått 4800 x 135 x 25 mm
bredd (mm) 135,00
Längd (mm) 4 800,00
Tjocklek (mm) 25,00
Färg American Walnut
Leveranstid ca. 3 - 8 arbetsdagar.
Vikt 18,90
Product model GP741

Dokument

Ditt betyg