SKU
7750445

Komposittrall Sapphire Charcoal 25 x 150 x 4800 mm

Betyg:
100%
Specialpris 120,00 kr /st. Ordinarie pris 201,25 kr /st.
Ej i lager

Per meter
25 kr

Per meter2
163 kr

greenplank

Om du gillar utseendet av grått, vittrat trädäck. Testa det här Grey White däcket för ditt poolområde med den tillagda fördelen av av lite underhåll och lång hållbarhet.

Med en traditionell trädäcks känsla och lång hållbarhet Komposittrall, är vår Sapphire kompositdäck ett attraktivt alternativ till trädäcksmaterial.Välj mellan aluminium- eller kompositlister för en smidig och sömlös finish på ditt däck.

Produktprov hjälper dig att se till att du väljer den perfekta produkten, beställ idag!


Ni kan välja om ni vill ha tillbehör i Aluminium eller i Komposit. För mer information kan ni ringa vår kundtjänst på 040 191 194

Med ett traditionellt träutseende och lång livstid, vår Sapphire komposit däck är ett attraktivt alternativ till trädäck.

om du gillar stilen av vittrat trä däck. Testa den här stilen för ditt poolområde med den tillagda fördelen av lågt underhåll och lång hållbarhet.

Sapphire komposit träbrädor är vändbara, varje sida har en annorlunda halk-resistent Europeisk-stil. Bred och smalt ribbad, borstad yta vilket tillåter en halksäker yta i våta områden som pooler. Gör det är säkrare och bekvämare att gå barfota på.

 • Testad Nordiskt kvalité däck för hårda väder och en grön levnadsstil
 • Barnvänlig - inga flisor och fri från giftiga tillsatser
 • Tålig - ruttnar eller vrids inte, bättre motsånd mot svamp, fukt och insektsattacker
 • Lätt att underhålla -inget behov av slipning, målning eller tätning
 • Lätt att installera HidLoc gömda installationsclips gör installering snabb och enkel.
 • Miljövänligt tralldäck - gjort av 90% återvunna material.
 • Använd för terrasser, balkonger, tak, trädgårdar och poolområden
 • Matchande tillbehör finns tillgängliga

Max avstånd mellan reglar: 400 mm*

OBS: Installation med Metallclips och Sapphire Komposittrall ger en springa på ca 5-6 mm mellan brädorna.

 • Kompositrall är barnvänlig
  Komposittrall Sapphire™ med sin enhetliga yta ger inte stickor eller spågor då materialet inte kan flisa sig på samma sätt som trä kan. Innehåller även inga giftiga material.

 • Komposittrall är hållbar
  Komposittrall Sapphire™ vrider eller böjer sig inte så lätt i första hand om det är installerat rätt. Tack vare sin tillverklingsprocess så är komposittrall 100% vattentåligt då kompositmaterialet inte absorberar vätska. På grund av detta så kan inte komposittrallen ruttna eller bli attackerade av insekter.
 • Altangolv i komposit och temperaturer
  Då Sapphire™ komposittrall innehåller  (HDPE) Högdensitetspolyeten  så blir kompositmaterialet oftast varmare än trä i direkt solljus. Materialet bibehåller också sin värme längre tack vare att densiteten är högre än trä. Då mörkare färger absorberar mer av solens ljus så blir de varmare än de ljusare färgerna. De ihåliga varianterna av komposittrallen blir lika varma men bibehåller inte värmen lika länge då de har en naturlig ventilation i mitten av plankorna och inte lika hög massa som de massiva plankorna.

 • Tillbehör till komposittrall tillgängliga
  Tänk även på att vi har hela Green Planks urval av tillbehör till komposittrall också. Om ni så behöver kantlister, hörnlister, trappnoslister i komposit eller annat så kan ni hitta allt hos oss. Tillbehör till komposittrall finns tillgängliga i matchande färger och material eller som stilrena ventilerade aluminiumlister.

 • Rengöring av utegolv i komposit
  När det kommer till rengöring av komposittrall så går det bra att använda högtryckstvätt (max 14 bars). Man kan även rengöra med en hård plastborste och grönsåpa. Det är rekommenderat att tvätta sitt däck minst 2 gånger per år men självklart oftare om det blir smutsigt. Om man spiller något på komposittrallen så som olja, vin eller andra feta substanser så kan det efterlämna fläckar. Det är rekommenderat att man städar upp eventuellt spill genast för att minska chansen att fläckarna blir beständiga. Om man har fått fläckar på sin komposittrall eller mindre repor så kan man lätt få bort dem genom att sanda lätt på området. Om man sandar så kan de göra att däckets färg kommer att vara lite annorlunda på området, detta är då p.g.a. att det underliggande materialet inte är solblekt som det översta skiktet är. Detta kommer dock jämna ut sig över tid. Mer detaljerad information om rengöring kan hittas i dokumentsektionen.

 • Komposittralls användningsområden
  Komposittrall används ofta på altaner, terrasser, verandor, balkonger och områden med blöta miljöer såsom runt pooler, bryggor och båtar.
  Det är endast er fantasi som sätter gränserna. Komposittrall går att bearbeta med samma verktyg som med trätrall. Tack vare sin långa livslängd och ihärdiga struktur så finns det inget projekt som inte komposittrall kan passa för. Mer insporation om komposittrall kan ni hitta på Green Planks hemsida www.greenplank.se.

 • Färgmix
  Vissa av Green Planks komposittrall brädor är melerande. Detta betyder att de är en blandning av olika färgner under tillverklingprocessen. Detta ger trallen ett mer levande utseende och ingen planka ser lika dan ut. Vi rekommenderar därför att man lägger ut trallen först under dagtid för att se om allt ser bra och sammanhängande ut. En liten provbit ger nödvändigvis inte en enhetlig bild på hur trallen ser ut i slutändan.
Teknisk data
Antal/St 0,74 /m2
Åtgång 6,5 lm/m2
Typ Komposit Trall helga
Ytdetaljer halksäker yta
densitet 2,3 cm3
Varumärke Green Plank
vikt/m2 17,68 /m2
vikt /st 13,06 kg/st
Yta Reversable ,ena sidan trä revben och en gång sida 9 ribbor
Art.Nr. 7750445
Regal span 40 cc
Material Trall komposit
mått 4800 x 150 x 25 mm
bredd (mm) 150,00
Längd (mm) 4 800,00
Tjocklek (mm) 25,00
Färg Charcoal
Leveranstid ca. 3 - 8 arbetsdagar.
Vikt 14,00
Product model GP757

Dokument

Ditt betyg

Merförsäljningsprodukter