Komposittrall i alla prisklasser

Billig altangolv i komposit

Priset för trädäck i komposit varierar mellan märken och längden på komposit brädorna. Generellt sett kommer komposittrall att kosta mer än tryckbehandlade trädäck. Kostnaden för komposittrall beror mycket på profil, kvalitet, komposition och hållbarhet.På eBygghandel är vår prioritet att erbjuda komposittrall med kvalitet, valfrihet och värde, tack vare vår kunskap och insikt om de senaste produkterna för komposittrall. Vi är fast beslutna att erbjuda er det bästa komposittrallen för att förbättra er utomhusmiljö utan att det kostar mycket. Smart tillverkning, effektiv hantering och direkt köp från komposittralls tillverkare gör att vi kan föra över besparingar direkt till våra kunder och erbjuda en komposittrall av högre kvalitet till ett bättre pris.

Komposittrall - bästa kvalitet till bästa pris

 

Komposittrall oslagbara priser

Priset är viktigt för er, och därför är det viktigt för oss också. Våra komposittralls leverantörer använder återvunnet material för att producera komposittrall, som annars skulle bli avfall. Detta gör att vi kan erbjuda det billigaste priset av komposit trädäck som är överkomligt för de flesta plånböckerna.

Komposittrall i trälook - Investerar i design

Vi vet att utseendet är oerhört viktigt när det kommer till val av trädäcks material. Så vi är fullt investerade i den ständiga förbättringen av utseendet på våra komposittralls brädor.Hittills har vi antagit en tillverkningsprocess som skapar en trälooks-effekt på alla våra kompositdäck. Denna finish efterliknar djupet av träets ådringsmönster vilket gör att våra produkter ser autentiska ut. Dessa snygga utseenden är designade för att hålla över tid, till skillnad från plastdäck som har ett träeffektmönster tryckt på ytan av varje trallbräda (som är lätt att repa).

Komposittrall är lätt att installera

Om du är angelägen om att göra DIY altanprojekt, är komposittrall ett utmärkt val eftersom det är lätt att såga och installera. Andra naturmaterial (t.ex. sten) kräver en solid grund för att starta och detta kräver ofta tunga schaktningsarbeten innan installation.

Komposittrall som är byggt för att hålla

Så om du letar efter en bra, stabil och prisvärd komposittralls lösning som är lätt att installera, ser fantastisk ut, är byggd för att hålla och garanteras i upp till 15 år. Se vårt utvalda sortiment av komposittrall som är prisvärt och erbjuder hållbarhet med lågt underhåll.

Högt värde och låg kostnads komposittrall

Vi levererar inte ”billig” komposittrall så låt dig inte vilseledas, lågt pris innebär inte en kompromiss med kvalitet. I själva verket är det raka motsatsen: Kombinationen av plast och trä skapar en överlägsen trallbräda. Till exempel är vår budget komposittrall lågt underhåll dvs. det behöver inte behandlas regelbundet som naturmaterial gör; den är resistent mot fläckar, mögel, flisor, sprickbildning, vridning och skevhet.
Everdeck komposittrall, Classic komposittrall och Sapphire komposittrall är väderbeständiga, lätta och de splittras och ruttnar inte. Detta innebär att uteplatser byggda med vårt kompositdäck kommer att bli robustare och därför säkrare än traditionella träalternativ. Till skillnad från andra billiga komposittralls brädor kommer hela vårt sortiment av trädäck i komposit med en vändbar finish (antingen räfflad, trätextur eller slät) som ger våra kunder ultimat möjlighet över vilket mönster som bäst passar deras projekt.


Behöver du ytterligare stöd eller råd?

Om du fortfarande har frågor som inte har besvarats här, eller om du vill ha ytterligare råd, support eller assistans ring då en av våra vänliga experter så hjälper vi dig gärna.

Ring oss bara på: 040 191 194