SKU
7750063

Classic™ Komposittrall Teak 3800 x 135 x 25 mm

Betyg:
100%
Specialpris 85,00 kr /st. Ordinarie pris 146,25 kr /st.
Ej i lager

Per meter
22 kr

Per meter2
156 kr

greenplank

Classic™ - Green Planks klassiska och traditionella komposittrall med utseendet som man är van vid och har varit, deras bästsäljande komposittrall i över 14 år. Med en bred och en smal ribbad yta så kan man själv välja det utseende som man tycker passar bäst eller om man vill lägga olika mönster.


Ni kan välja om ni vill ha tillbehör i Aluminium eller i Komposit. För mer information kan ni ringa vår kundtjänst på 040 191 194

Classic™ Har utseendet av traditionell komposit som är både tidslöst och modernt. Man får verkligen en naturlig känsla som passar de flesta miljöer. Med sina olika yttexturer som ger bättre halkmotstånd i våta förhållanden gör att den passar på alla altaner och terasser vare sig de har tak eller inte. Välj själv om ni vill använda den breda eller smala ribbade ytan.

"• Hållbar Komposit. Med upp till 90% återvunnet material
• Lågt Underhåll. Komposit behöver endast rengöras och behöver inte tätas, slipas eller målas.
• Bra för fötter. Komposit ger inga stickor eller spågor
• Absorberar inte vatten. Vilket gör att risken för halka är lägre
• Snabb och Lätt installation. Med Hidloc™ Tillhörande clips så går monteringen av däcket snabbt och smidigt.
• Upp till 15 års begränsad garanti. Se Garantidokumenten för mer information.

 • Kompositrall är barnvänlig
  Komposittrall Classic™ med sin enhetliga yta ger inte stickor eller spågor då materialet inte kan flisa sig på samma sätt som trä kan. Innehåller även inga giftiga material.

 • Komposittrall är hållbar
  Komposittrall Classic™ vrider eller böjer sig inte så lätt i första hand om det är installerat rätt. Tack vare sin tillverklingsprocess så är komposittrall 100% vattentåligt då kompositmaterialet inte absorberar vätska. På grund av detta så kan inte komposittrallen ruttna eller bli attackerade av insekter.

 • Komposittrall är lätt att underhålla
  Eftersom komposittrall Classic™ är gjort av NFC (Naturfiberkomposit) och återvunnen Högdensitetspolyeten (HDPE)  så kräver kompositmaterialet inget underhåll. Det enda som behöver göras är att rengöra däcket om det skulle bli smutsigt (vilket är rekommenderat att göras mins 2 ggr per år) Mer information angående detta kan ni hitta i dokumentet angående underhåll och rengöring av komposittrall.

 • Komposittrall är lätt att installera
  Komposittrall Classic™ installeras mycket snabbare än traditionell trätrall då de snabbt fästes med clips och därför inte behöver förborras i. Man fäster helt enkelt start clipsen och sedan för in första trallbrädan. Efter det så är det bara att fästa mellan clipsen och sen nästa bräda. Viktigt är att man ser till att använda rätt regelavstånd för rätt användningsområde.

 • Komposittrall är miljövänlig
  Classic™ komposittrall är gjort av 63% Naturfiber (Trä och Risskalsfiber) och 27% återvunnen Högdensitetspolyeten (HDPE) . Resterande 10% är bindande medel, färgämnen och UV-skyddande pigment. Detta gör kompositmaterialet till väldigt miljövänligt då det är material som annars skulle ha gått till spillo eller som redan har använts innan. Genom att skapa kompositmaterial av återvunnet material så får man en produkt som inte bara är hållbar, men även bättre för miljön.

 • Kontrollera leveransen
  När ni mottar ett paket med komposittrall, se alltid till att inspektera materialet med föraren av lastbilen för att säkerställa att inget material har blivit skadat under transport. Om skador noteras så ska detta meddelas direkt till oss för att se till att problemen kan lösas så snabbt som möjligt. Se till att få detta underskrivet av föraren. Ibland kan det förekomma att det finns eventuella transportskador som inte syns direkt som t.ex. under emballaget. Detta räknas då som en dold skada och måste anmälas till oss och transportföretaget så snabbt som möjligt så att vi kan se till att processen om skadat material går rätt till. För er och våran skull.

 • Acklimatisering
  När ni har mottagit materialet och sett till att allt är mottaget i gott skick så är det bäst att låta kompositmaterialet acklimatisera sig till er omgivning. Detta betyder då att låta materialet ligga under en presenning eller plastskynke i några dagar för att materialet ska hamna i samma fas som i er omgivning. Då materialet har skickats direkt från ett lager så kan det hända att det finns stora skillnader i omgivningen hos er.

 

 • Installationsprocess
  Innan ni börjar installationsprocessen så se till att ni har läst igenom installationsmanualen som ni kan hitta under Dokument här på sidan. Där får ni många hjälpsamma råd och tips att tänka på som att se till att marken där ni ska installera trallen är plan, vilka verktyg som kan behövas och mycket mer. Om ni har fler frågor eller funderar över något annat när det kommer till installationsprocessen så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er gärna.

 • Färgblekning
  kompositmaterial är en blandning som är Homogen. Den betyder att det är samma material igenom hela (Avvikelser kan förekomma). Detta betyder att den färgen som ni ser på plankan är densamma hela vägen igenom. Detta betyder också att materialet inte behöver målas eller oljas för att bibehålla sin lyster. Det som händer dock är att materialet kan blekna mellan 5–8% av sin ursprungliga färg på det yttersta lagret. Detta är ingen defekt utan något som händer naturligt. Efter att materialet har genomgått sin blekningsprocess så kommer den färgen att stanna kvar.

 

Teknisk data
Antal/St 0,68/m2 och 0,54/m2
Åtgång 7,1 lm/m2
Typ Komposit Trall helga
Ytdetaljer halksäker yta
densitet 2,3 cm3
Varumärke Green Plank
vikt/m2 18,82/m2
vikt /st 12,72 kg/st och 10,07 kg/st
Yta Reversable ,ena sidan tre revben och andra sidan sex
Art.Nr. 7750063
Regal span 40 cc
Material Trall komposit hybridmaterial återvunnen plast och träavfall/risskal
mått 4800 x 135 x 25 mm och 3800 x 135 x 25 mm
bredd (mm) 135,00
Längd (mm) 3 800,00
Tjocklek (mm) 25,00
Färg Teak
Leveranstid ca. 3 - 8 arbetsdagar.
Vikt 12,00
Product model GP741R73H380C50

Dokument

Ditt betyg