Komposittrall runt pool

Poolterrass eller pooldäck i komposit är utformad för att motstå fukt för långvariga utomhusmiljöer

Är komposittrall ett bra altangolv för pooldäck? Absolut! Din utomhusoas förtjänar ett hållbart pooldäck som står emot väder och vind. Green Plank Marine serie massiva komposittrall är det bästa valet av trall som val till pooldäck. Det betyder att det är den enda trädäck runt poolen som kan ha direktkontakt med vatten utan några strukturella fältfel. Med ökat skönhet, hög halksäkerhet och ökad komfort, är Green Plank Marine-komposittrall det bästa valet för din poolterrass eller pooldäcksprojekt.

Bygga altan till poolen

En stor del av njutningen av att äga en pool är att ha ett pooldäck att koppla av på efter tiden i vattnet. För att säkerställa att ditt pooldäck förblir säkert och starkt i många år framöver, är det viktigt att välja trädäck som tål den höga fuktexponeringen av stänk och våta baddräkter. Med träfibrer helt inkapslade i plast är Green Plank Marine-komposittrall skyddat till kärnan och är tillräckligt hållbart för att installeras runt pool– vilket gör det till ett idealiskt alternativ för däck runt pooler.

Halkbeständig komposittrall hjälper till att skapa säkrare pooldäck

Alla våra komposittrall har hög halksäkerhet för våta ytor, vilket gör dem till ett av de bästa materialen för poolterrasser och -pooldäck. Vi håller våra komposittralls produkter till en högre standard för att ge sinnesfrid för alla som går runt poolen.

Komposittrall är säkrare under fötterna

En annan oavsiktlig fara som kan uppstå vid poolen inkluderar splitter, flisor och skärskador från ojämna, instabila eller väderbitna trädäck. Till skillnad från traditionella trädäck kan användning av kompositdäck runt pooler ge en jämn och ren yta i många år med lite eller inget underhåll. Vissa komposittrall, inklusive Green Plank Marine, innehåller också materialingredienser som ger motstånd mot ultravioletta (UV) strålar, vilket minskar skadorna vid långvarig exponering för solen. Detta gör att komposittrall kan behålla sin släta, splitterfria yta mycket längre än traditionellt trätrall.

Dolda fästsystem och halkbeständiga pooldäck är fotvänliga

En annan anledning till att komposittrall snabbt blir det bästa däckvalet för pooler är på grund av hur pooldäcket är fäst under konstruktion. Dolda fästsystem som HidLoc™-system ger en yta som är fri från synliga skruvar eller spikar. Detta gör inte bara pooldäcket exceptionellt attraktivt, det minskar också risken för skador orsakade av blottade spikar eller skruvar.
I många år har byggare och husägare vetat att komposittrall är ett utmärkt val för altanar som ser bra ut och håller längre än ett trädäck som är byggt med traditionellt trätrall. Komposittrall är inte bara starkare och lättare att rengöra, de är också säkrare eftersom de inte splittras, spricker eller ruttnar. Nu ger nya utvecklingar inom tillverkning av komposittrall ytterligare fördelar, såsom UV-skydd och halkbeständiga ytor som gör komposittrall till det bästa trädäcket för pooler också!


Behöver du ytterligare stöd eller råd?

Om du fortfarande har frågor som inte har besvarats här, eller om du vill ha ytterligare råd, support eller assistans ring då en av våra vänliga experter så hjälper vi dig gärna.

Ring oss bara på: 040 191 194