SKU
7759745

Smart Ultra™ Komposittrall Kaffee Brun 3600 x 142 x 22 mm

Betyg:
100%
Specialpris 247,50 kr /st. Ordinarie pris 291,25 kr /st.
Ej i lager

Per meter
69 kr

Per meter2
479 kr

greenplank
Smart Ultra™ komposittrall är den senaste utvecklingen i Green Planks Smart™ Serie med not och spont. Den är tillverkad av Träfiber och Skummad PVC för att ge en modell som är 50% lättare och 25% starkare än tidigare Smart™ Modeller.
Smart Ultra™ med Green Planks patenterade Not och Spont monteringskonstruktion är deras senaste variant. Denna Solida Trallbräda är tillverkad med Träfiber och Skummad PVC som gör den lättare och starkare än föregående modeller. Den monteras fortfarande upp till 60% snabbare än traditionell komposittrall. Med sin nya ASA-ytbeläggning så är den väldigt reptålig och motståndskraftig mot väder och fläckar. Med sin speciella konstruktion gör att den även är väldigt halksäker även i blöta förhållanden. Även denna nya variant kräver inget underhåll och är ännu mer brandmotståndig.
 
 • Kompositrall är barnvänlig
  Komposittrall Smart Ultra™ med sin enhetliga yta ger inte stickor eller spågor då materialet inte kan flisa sig på samma sätt som trä kan. Innehåller även inga giftiga material.

 • Komposittrall är hållbar
  Komposittrall Smart Ultra™ vrider eller böjer sig inte så lätt i första hand om det är installerat rätt. Tack vare sin tillverklingsprocess så är komposittrall 100% vattentåligt då kompositmaterialet inte absorberar vätska. På grund av detta så kan inte komposittrallen ruttna eller bli attackerade av insekter.

 • Komposittrall är lätt att underhålla
  Eftersom komposittrall Smart Ultra™ är gjort av NFC (Naturfiberkomposit) och återvunnen HDPE (högdensitetspolyeten) så kräver kompositmaterialet inget underhåll. Det enda som behöver göras är att rengöra däcket om det skulle bli smutsigt (vilket är rekommenderat att göras mins 2 ggr per år) Mer information angående detta kan ni hitta i dokumentet angående underhåll och rengöring av komposittrall.

 • Komposittrall är lätt att installera
  Komposittrall Smart Ultra™ installeras mycket snabbare än traditionell trätrall då de snabbt fästes med clips och därför inte behöver förborras i. Man fäster helt enkelt start clipsen och sedan för in första trallbrädan. Efter det så är det bara att fästa mellan clipsen och sen nästa bräda. Viktigt är att man ser till att använda rätt regelavstånd för rätt användningsområde.

 • Komposittrall är miljövänlig
  Smart Ultra™ komposittrall är gjort av 63% Naturfiber (Trä och Risskalsfiber) och 27% återvunnen HDPE (högdensitetspolyeten). Resterande 10% är bindande medel, färgämnen och UV-skyddande pigment. Detta gör kompositmaterialet till väldigt miljövänligt då det är material som annars skulle ha gått till spillo eller som redan har använts innan. Genom att skapa kompositmaterial av återvunnet material så får man en produkt som inte bara är hållbar, men även bättre för miljön.

 • Kontrollera leveransen
  När ni mottar ett paket med komposittrall, se alltid till att inspektera materialet med föraren av lastbilen för att säkerställa att inget material har blivit skadat under transport. Om skador noteras så ska detta meddelas direkt till oss för att se till att problemen kan lösas så snabbt som möjligt. Se till att få detta underskrivet av föraren. Ibland kan det förekomma att det finns eventuella transportskador som inte syns direkt som t.ex. under emballaget. Detta räknas då som en dold skada och måste anmälas till oss och transportföretaget så snabbt som möjligt så att vi kan se till att processen om skadat material går rätt till. För er och våran skull.

 • Acklimatisering
  När ni har mottagit materialet och sett till att allt är mottaget i gott skick så är det bäst att låta kompositmaterialet acklimatisera sig till er omgivning. Detta betyder då att låta materialet ligga under en presenning eller plastskynke i några dagar för att materialet ska hamna i samma fas som i er omgivning. Då materialet har skickats direkt från ett lager så kan det hända att det finns stora skillnader i omgivningen hos er.
 • Installationsprocess
  Innan ni börjar installationsprocessen så se till att ni har läst igenom installationsmanualen som ni kan hitta under Dokument här på sidan. Där får ni många hjälpsamma råd och tips att tänka på som att se till att marken där ni ska installera trallen är plan, vilka verktyg som kan behövas och mycket mer. Om ni har fler frågor eller funderar över något annat när det kommer till installationsprocessen så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er gärna.

 • Färgblekning
  kompositmaterial är en blandning som är Homogen. Den betyder att det är samma material igenom hela (Avvikelser kan förekomma). Detta betyder att den färgen som ni ser på plankan är densamma hela vägen igenom. Detta betyder också att materialet inte behöver målas eller oljas för att bibehålla sin lyster. Det som händer dock är att materialet kan blekna mellan 5–8% av sin ursprungliga färg på det yttersta lagret. Detta är ingen defekt utan något som händer naturligt. Efter att materialet har genomgått sin blekningsprocess så kommer den färgen att stanna kvar.

Teknisk data
Antal/St 0,52 /m2
Åtgång 6,94 lm/m2
Typ Komposit Trall Solid klick system
Ytdetaljer halksäker yta
densitet 1,1 cm3 lätt som trä
Varumärke Green Plank
vikt/m2 17,48 kg /m2
vikt /st 9,07 kg/st
Yta en sidoplan yta med 3 D Trä textuer
Art.Nr. 7759745
Regal span 25 cc förborra hål ingen clips
Material Trall komposit hybridmaterial återvunnen plast och träavfall/risskal med ASA beläggning
mått 3600 x 142 x 22 mm
bredd (mm) 142,00
Längd (mm) 3 600,00
Tjocklek (mm) 22,00
Färg Kaffee Brun
Leveranstid ca. 3 - 8 arbetsdagar.
Vikt 17,00
Product model GP7190TG

Dokument

Ditt betyg