OM Eko Bygghandel Öresund AB

Svenska kvalitets
produkter

Säkra betalningar

Smidiga leveranser

Pengarna tillbaka-garanti

left image

En nöjd kund är vår huvudsakliga mål

VILKA ÄR VI

Eko Bygghandel Öresund AB är en svensk online webbshop som erbjuder ett brett utbud av miljövänliga byggmaterial av hög kvalitet. Vi föredrar att erbjuda miljövänliga byggnadsmaterial eftersom dessa produkter gör människor glada och bidrar till en bättre miljö. Det är ett företag och ett team med syfte. Vi är en butik som värderar - allt vi tycker om och som vi står för.

VÅRT LAG

Vårt team söker ständigt efter sätt att förbättra vårt företag och de produkter och tjänster vi tillhandahåller. Det bästa är inte tillräckligt, vi rekryterar och anlitar de allra bästa människorna vi kan hitta, och sedan ger vi dem den utbildning de behöver för att göra sina jobb självständigt och väl. Som ett resultat skapar vårt team de allra bästa produkterna och tjänsterna. Vi arbetar hårt för att kontinuerligt förbättra våra erbjudanden. Vi vägrar att bli självbelåtna och vi vet att vi kan bytas ut.

left image

Varför eBygghandel

Är inte nästan alla nätbutiker desamma? Tja, inte längre. Eko Bygghandel Öresund är annorlunda. Det är ett företag som inte är priskänsligt, en som inte äventyrar kundens erfarenhet för att spara lite pengar och en som inte erbjuder produkter av låg kvalitet. Vi konkurrerar om service, produkter och erfarenheter i stället för pris. Det är distinkt, vilket ger ett intryck på kunderna med varje interaktion. Någon kommer alltid att hitta ett sätt att vara billigare, men det är en ras till botten. Loppet till toppen ger oss större mening.

Vi är fokuserade på design, respekt, integritet, innovation, hållbarhet och socialt entreprenörskap. Det kräver tålamod, passion och uthållighet. Loppet till toppen är den långsiktiga vägen med det önskvärda resultatet. Vi tror att lojalitet intjänas över tiden genom exceptionella produkter och konsekvent service som bygger tilltro till kunderna.

Vårt sälj- och supportteam

Vi erbjuder personlig rådgivning och support av en försäljning och stödja medarbetare som är ansvarig för dig. Vi hjälper dig att välja den optimala lösningen för din ansökan och svara på eventuella frågor om produkterna. Vi är glada att lämna ett individuellt erbjudande till dig.