SKU
001-KC-conf

Komposittrall - Classic

Så lågt som 242,25 kr Ordinarie pris 418,00 kr
I lager

Per meter
64 kr

Per meter2
454 kr

* Välj färg för provbeställning
greenplank

Classic™ - Green Planks klassiska och traditionella komposittrall med utseendet som man är van vid och har varit, deras bästsäljande komposittrall i över 14 år. Med en bred och en smal ribbad yta så kan man själv välja det utseende som man tycker passar bäst eller om man vill lägga olika mönster.

Beräkna:

Längd: 3800 , Höjd: 25 , Bredd: 135

m² = 
st  = 

Komposittrall - Classic

Antal Produktnamn och Tillbehor Konfiguration Pris Summa
Komposittrall - Classic
HidLoc™ för Classic Trall -. 1 Låda ca 6m² vid 400mm c/c regelavstånd .108 rostfria stålfästen, 12 rostfria start- / slutclips, 120 rostfria skruvar, 1 torx-drivbit, 1 borrbit
Specialpris 724,63 kr /frp. Ordinarie pris 1 065,63 kr /frp.
HidLoc™ Classic Trail -Hårdplast. Åtgång: 1 Låda täcker ca 6m² vid 400mm c/c regelavstånd 100 clips av Hårdplast och 100 skruvar
Specialpris 458,15 kr /frp. Ordinarie pris 673,75 kr /frp.
Reglar till komposittrall Glansig Yta 40 x 70 x 3600 mm
Specialpris 176,40 kr /st. Ordinarie pris 324,90 kr /st.
Reglar till komposittrall 25 x 40 x 3600 mm
Specialpris 140,40 kr /st. Ordinarie pris 199,00 kr /st.
Leverans med kranbil (tilläggstjänst)
3 312,50 kr
Ändlock Classic™ Beach Grey - till Classic Tralldäck
Specialpris 10,63 kr /st. Ordinarie pris 21,95 kr /st.
Ändlock för Classic™ Teak - komposittrall
Specialpris 10,63 kr /st. Ordinarie pris 21,95 kr /st.
RhinoFeet™ Höjd & fall justerbar däck plint GP42 - 65 mm -155 mm
Specialpris 114,01 kr /st. Ordinarie pris 167,66 kr /st.
RhinoFeet™ Höjd & fall justerbar däck plint GP43 - 170 mm -270 mm
Specialpris 155,85 kr /st. Ordinarie pris 229,19 kr /st.
RhinoFeet™ Höjd & fall justerbar däck plint GP41 - 35 mm -70 mm
Specialpris 83,68 kr /st. Ordinarie pris 123,05 kr /st.
Rhinofeet Justerbar plint till regelverket Ställbar höjd:17- 30 mm
Specialpris 49,16 kr /st. Ordinarie pris 57,84 kr /st.

Totala Summan:

Classic™ Har utseendet av traditionell komposit som är både tidslöst och modernt. Man får verkligen en naturlig känsla som passar de flesta miljöer. Med sina olika yttexturer som ger bättre halkmotstånd i våta förhållanden gör att den passar på alla altaner och terasser vare sig de har tak eller inte. Välj själv om ni vill använda den breda eller smala ribbade ytan.
• Hållbar Komposit. Med upp till 90% återvunnet material
• Lågt Underhåll. Komposit behöver endast rengöras och behöver inte tätas, slipas eller målas.
• Bra för fötter. Komposit ger inga stickor eller spågor
• Absorberar inte vatten. Vilket gör att risken för halka är lägre
• Snabb och Lätt installation. Med Hidloc™ Tillhörande clips så går monteringen av däcket snabbt och smidigt.
• Upp till 15 års begränsad garanti. Se Garantidokumenten för mer information.

 • Kompositrall är barnvänlig
  Komposittrall Classic™ med sin enhetliga yta ger inte stickor eller spågor då materialet inte kan flisa sig på samma sätt som trä kan. Innehåller även inga giftiga material.

 • Komposittrall är hållbar
  Komposittrall Classic™ vrider eller böjer sig inte så lätt i första hand om det är installerat rätt. Tack vare sin tillverklingsprocess så är komposittrall 100% vattentåligt då kompositmaterialet inte absorberar vätska. På grund av detta så kan inte komposittrallen ruttna eller bli attackerade av insekter.

 • Altangolv i komposit och temperaturer
  Då Classic™ komposittrall innehåller  (HDPE) Högdensitetspolyeten  så blir kompositmaterialet oftast varmare än trä i direkt solljus. Materialet bibehåller också sin värme längre tack vare att densiteten är högre än trä. Då mörkare färger absorberar mer av solens ljus så blir de varmare än de ljusare färgerna. De ihåliga varianterna av komposittrallen blir lika varma men bibehåller inte värmen lika länge då de har en naturlig ventilation i mitten av plankorna och inte lika hög massa som de massiva plankorna.

 • Tillbehör till komposittrall tillgängliga
  Tänk även på att vi har hela Green Planks urval av tillbehör till komposittrall också. Om ni så behöver kantlister, hörnlister, trappnoslister i komposit eller annat så kan ni hitta allt hos oss. Tillbehör till komposittrall finns tillgängliga i matchande färger och material eller som stilrena ventilerade aluminiumlister.

 • Rengöring av utegolv i komposit
  När det kommer till rengöring av komposittrall så går det bra att använda högtryckstvätt (max 14 bars). Man kan även rengöra med en hård plastborste och grönsåpa. Det är rekommenderat att tvätta sitt däck minst 2 gånger per år men självklart oftare om det blir smutsigt. Om man spiller något på komposittrallen så som olja, vin eller andra feta substanser så kan det efterlämna fläckar. Det är rekommenderat att man städar upp eventuellt spill genast för att minska chansen att fläckarna blir beständiga. Om man har fått fläckar på sin komposittrall eller mindre repor så kan man lätt få bort dem genom att sanda lätt på området. Om man sandar så kan de göra att däckets färg kommer att vara lite annorlunda på området, detta är då p.g.a. att det underliggande materialet inte är solblekt som det översta skiktet är. Detta kommer dock jämna ut sig över tid. Mer detaljerad information om rengöring kan hittas i dokumentsektionen.

 • Komposittralls användningsområden
  Komposittrall används ofta på altaner, terrasser, verandor, balkonger och områden med blöta miljöer såsom runt pooler, bryggor och båtar.
  Det är endast er fantasi som sätter gränserna. Komposittrall går att bearbeta med samma verktyg som med trätrall. Tack vare sin långa livslängd och ihärdiga struktur så finns det inget projekt som inte komposittrall kan passa för. Mer insporation om komposittrall kan ni hitta på Green Planks hemsida www.greenplank.se.

 • Färgmix
  Vissa av Green Planks komposittrall brädor är melerande. Detta betyder att de är en blandning av olika färgner under tillverklingprocessen. Detta ger trallen ett mer levande utseende och ingen planka ser lika dan ut. Vi rekommenderar därför att man lägger ut trallen först under dagtid för att se om allt ser bra och sammanhängande ut. En liten provbit ger nödvändigvis inte en enhetlig bild på hur trallen ser ut i slutändan.
Techinical Information
Åtgång 7,1 lm/m2
Typ Komposit Trall helga
Ytdetaljer halksäker yta
densitet 2,3 cm3
Varumärke Green Plank
vikt/m2 18,82/m2
vikt /st 10,07 kg/st
Yta Reversable ,ena sidan tre revben och andra sidan sex
Art.Nr. 001-KC-conf
Material Trall komposit hybridmaterial återvunnen plast och träavfall/risskal
mått 3800 x 135 x 25 mm
bredd (mm) 135,00
Längd (mm) 3 800,00
Tjocklek (mm) 25,00
Leveranstid ca. 3 - 8 arbetsdagar.
Ditt betyg

Merförsäljningsprodukter