Staket

Green Plank´s kompositstaket och räckesystem kombineras snyggt med nästan alla landskap och finns i olika stilar med naturliga färger vilket gör den attraktiv ifrån alla vinklar. Staketet ser ut som naturligt trä men lovar integritet, hållfasthet och hållbarhet av lågt underhåll och miljövänligt träkompositmaterial.
Vårt högpresterande staket är ett bra alternativ till traditionella trä-, metall- och vinylhyllor. Färgen blandas i materialet,så det finns inget behov av målning, färgning eller tätning.
Green Plank erbjuder individuella staket för att bygga olika stilar och för att komplettera ditt hem.
Välj en nyans och stil som mixas snyggt med ditt hus eller din trädgård. Den typ av staket du väljer kommer att spela en nyckelroll i ditt hems exteriördesign.

Handla enligt

Artiklar 1-12 av 52

Sätt fallande sortering
Sida
Visa som Rutnät Listvy
 1. Novofence™ Private Beach Grey trästruktur 19 x 161.5 x 1760mm

  Betyg:
  100%
  Specialpris 191,25 kr /st. Ordinarie pris 297,16 kr /st.
 2. NovoFence™ Private sektionspaket - Stone Grey.

  Betyg:
  100%
  Specialpris 2 453,21 kr /st. Ordinarie pris 3 607,66 kr /st.
 3. NovoFence™ Private sektionspaket - Beach Grey.

  Betyg:
  100%
  Specialpris 2 453,21 kr /st. Ordinarie pris 3 607,66 kr /st.
 4. NovoFence™ Private sektionspaket - Charcoal.

  Betyg:
  100%
  Specialpris 2 453,21 kr /st. Ordinarie pris 3 607,66 kr /st.
 5. Startpaket för Novofence Private

  Från 85,00 kr Ordinarie pris 112,50 kr

  Till 799,00 kr Ordinarie pris 1 223,11 kr

 6. Monteringsbult för Tradional staketstolpe med stolpfot

  Specialpris 260,18 kr Ordinarie pris 352,00 kr
 7. NovoFence™ Private sektionspaket

  Så lågt som 2 453,21 kr Ordinarie pris 3 607,66 kr
 8. Kompositstaket Novofence™ Private

  Så lågt som 121,55 kr Ordinarie pris 246,13 kr
 9. Komposit stolpe Private Staket

  Så lågt som 255,00 kr Ordinarie pris 701,88 kr
 10. Komposit stolpe Modern Staket

  Så lågt som 514,25 kr Ordinarie pris 695,75 kr
 11. Kompositstaket Novofence™ Traditional

  Så lågt som 95,63 kr Ordinarie pris 164,56 kr
 12. Regel för Traditional Staketet

  Så lågt som 179,78 kr Ordinarie pris 309,93 kr

Artiklar 1-12 av 52

Sätt fallande sortering
Sida
Visa som Rutnät Listvy

Exklusivt staket

Staketväggar används nu i stor utsträckning som gränsen för att binda din trädgård, klimaxa din landskapsstruktur eller vara kontaktpunkten för din exponering. De bästa moderna staket passar husägarens stil och dess omgivningar. Och det ger resultatet staketet behöver. Att välja rätt bland hundratals moderna staketidéer och mål är avgörande...

En räcke är en layout som omger ett område, vanligtvis utomhus, och är vanligtvis utformad från linjer fästa av brädor, tråd, skenor eller nät. Ett staket varierar från en vägg utan att ha en solid kärna tillsammans med hela dess omfattning.

Om en person initierar staket på egen hand ger det uppgiften. Eftersom de inte skulle behöva sträva efter att lyfta tunga paneler, och om en blek förstördes, är det vanligtvis lättare att fixa än ombord.

Typer av staket och deras funktioner:

 

 • Traditionella staket och dess funktioner

Utforska de bästa och unika idéerna nedan för ditt hemsäkerhet och dekoration.

 • Traditionella staket

Traditionella staket lameller bildar en välskött bakgrund samt hälsosam integritet eftersom du kan välja höjden på dina lameller för att matcha dina önskemål.

Det naturliga träet kan också färgas för att förbättra den individuella smak du föredrar, eller till och med få jordbrukare tillsatta för att förbättra din trädgård!

 • Rustika delade staket

Med tiden väder rustikt delat trä för att ge din skena en ny idé mot de färgglada blommorna. Du antar att plantera längs traditionella 3-lamelllayouter kan hittas över hela världen för enkla stängningsvillkor som oroar gränsmarkörer och enorm djurhållning.

Nyckelfunktioner i staketet

 

 • Gränser

Gränslinjer tar en lantlig vridning med dessa snidade stolpar för att beteckna klyftan längs en gångstig. Överväg att binda din uppfart och tvinna årliga vinstockar tillsammans med staven under våren och sommaren för att underhålla dina gäster för ett besök.

 • Väl-designad

Helt naturligt trä kommer att väder, även med det bästa av medicineringen, men det är det som gör det till en så bra del av din utomhusstruktur.

Även väl klippta och organiserade stängsel- och trallannonser härlig kontrast till de mest populära områdena.

 • Väl mätt

Nästan placerade stängselämnen skapar rena linjer och mycket hemlighet från både landskap och ljud när evenemanget kräver det. Trots att det är mer modernt och gynnsamt i de flesta stadsdelar ger det fortfarande en regional syn.

Moderna staket

Moderna Staket kan ge glansigt, modernt utseende med användning av mer naturliga material. Behandlade cederpaneler håller konturen bra genom åren och skiftar väldigt lite i komponenterna för att hålla det moderna utseendet du längtar efter.

 • Typer av moderna staket:

Inte allt trä bygger identiskt. Tall, ceder och cypress är traditionella alternativ för staketbyggnad. Här är typerna av sekretessstaket. Utforska vilket material som används för att göra staket.

 • Trästaket

Den finns i många stilar och har ett enormt utbud av hållbara typer, såsom ceder, redwood och olika starka lövträd. Välskötta träskenor kan hålla i flera år. Färgat färgat trä måste skalas, måla om eller undertrycka med några års mellanrum.

 • Staket i aluminium

Ibland är den gjord av återvunna saker. Du behöver inte färga eller försegla den. Många stilar finns tillgängliga, och det är pålitligt och lätt. Den har ett återvinningsbart element. Du måste tvätta den ibland med vatten.

 • Vinyl-staket

Den har lågt underhåll och brandvillig egendom. Det har kommit i en blandning av färger. Vinyl behöver inte mer måla, och det kostar mer på förhand än träräcken. Du måste tvätta den med vatten varje dag.

 • Kommersiell stängsel

Kommersiella stängsel har flera typer av material att använda, till exempel trästaket, järnstaket och kedjelänkstaket. Du måste bestämma vilken typ av staket som passar bäst för din kommersiella webbplats. Det ger dig fortfarande den ultimata säkerhet och integritet som krävs.

 • Sekretessstaket

Sekretessstaket är konstruerade för att säkra din gårds grannar, passagerare och andra skadliga djur som ger ditt hem en elegant touch.

Det finns många sekretessstaket, men de kan klassificeras och skiljas ut baserat på den utrustning som används för att bygga dem.

Typer av sekretessstaket:

Här är mer än fem typer av sekretessstaket som används för att ge ditt hem ett inredningsutseende.

 • Picket-Staket

Pickets har ett mellanrum på en picket-bredd mellan sig, vilket innebär att väggen kommer att suddiga utsikten ganska men inte blockera den. Om du gillar det här staketets utseende men vill ha lite mer integritet kan picketterna sitta nära varandra.

 • Gitter-staket

I detta staket används en tunn bräda för att konstruera staket. Det introduceras i ett tvärmönster. Och det är den vackra väggen runt dina husgårdar.

 • Stockade-staket

Det är ett val av kloka människor. Vem behöver mycket privatliv i sitt hem? Det förhindrar klättrare som försökte komma in i någon persons integritet eftersom väggen är hög.

 • Slutsats:

Staket finns fortfarande i olika regioner. Det är hållbart och budgetvänligt stängsel, vilket rekommenderas av hustillverkarna.