Novofence™ Privat

Om du letar efter en högpresterande och ett vackert privat staket, kan det här naturligt snygga staketet vara för dig. Staketet är uppbyggt med not och spont samt aluminiumstyrkan i stolpen ger mycket privatliv och trygghet åt dig. Detta staket skulle se bra ut på nästan vilken egendom som helst då den är vacker och annorlunda.

Green Plank kompositstaket Privat med insyns -och vindskydd ger ett vackert, unikt alternativ till trä och vinyl samtidigt som den har lågt underhåll. Våra kompositbrädor är artificiellt konstruerade för att se ut som äkta trä utan oljemålning, målning eller förslutning.

Handla enligt
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Pålitlig integritetsstaket 2021 

Låt oss förbättra ditt trädgårdsskydd med en elegant touch

Vad används integritetsstaket för:

Integritetsstaket är konstruerat för att skydda din trädgård från grannar, passagerare och andra skadliga djur som ger ditt hem en elegant touch.

Det finns många integritetsstaket, men de kan klassificeras och skiljas ut baserat på den utrustning som används för att bygga dem...

Typer av integritetsstaket:

Här är mer än fem typer av integritetsstaket som används för att ge ditt hem ett inredningsutseende.

 • Postering
 • Gitter
 • Stockade
 • Konvex
 • Lås brädan
 • Skugglåda

Staket:

Pickets har ett mellanrum på en picket-bredd mellan sig, vilket innebär att väggen kommer att suddiga utsikten ganska men inte blockera den. Om du gillar det här staketets utseende men vill ha lite mer integritet kan picketterna sitta nära varandra.

Gitterstaket:

I detta staket används en tunn bräda för att bygga staketet. Det introduceras i ett tvärmönster. Och det är den vackra väggen runt dina husgårdar.

Stockade staket:

Det är ett val av kloka människor. Vem behöver mycket privatliv i sitt hem. Det förhindrar klättrare som försökte komma in i någon persons integritet eftersom väggen är hög.

Hundörat staket:

Brädorna är placerade sida vid sida och bygger ett grovt mönster som är mindre vanligt än ett staket med platt topp.

Locket på varje panel skärs ned på vardera sidan för att ge den en mer fyllig form. På grund av brädornas konstanta form är det enkelt att förbättra väggdesignen som krävs för att bättre träna med landskapet.

Konvex staket:

Den är skapad av brädor fläckiga sida vid sida, med staketets längd stiger och faller i ett rusningsmönster. Staketets eleganta intryck gör det väl anpassat till hem i stora samhällen. Den passar nästan alla arkitektoniska modeller.

Låsbrädesstaket:

Den snygga, passformiga designen passar smidigt mönstren i kuperat land. Den har paneler som passar ihop tungan och spåret för att skapa en robust panel som förhindrar utsikten.

Starka staket som detta hindrar också luftflödet, vilket kan vara ett plus i en blåsig region, men en svaghet om du litar på luftaktivitet för kylning.

Shadowbox staket:

Panelerna är vanligtvis prickade nära nog för att ta bort mellanrum mellan brädans ändar. Brädor placeras på mellanliggande skiftande sidor och utvecklar en överlappande struktur som ser likadan ut på båda sidor.

Den enkla byggmetoden gör detta staket till det minst värdefulla att bygga. Denna typ av staket är en av de mest kända för att bygga integritet.

Materialet som används i integritetsstaket:

När du har bestämt ditt stakets design måste du bestämma dig för ditt favoritmaterial för staketdesign.

Se till att materialet du använder är av god kvalitet. Som trä används bambu, vinyl och andra i ett privatlivsstaket.

Trä:

Trä passar nästan alla typer av hem och landskap. Träet av alla slag förväntar sig rutinmässig vård för att skydda mot skadedjur, röta, skevhet och andra skador. Bland de bästa trävarianterna för stängsel är tall, gran, gran, vit ek och västra röd ceder.

Bambu:

I staketet är bambustavar tätt anslutna för att utveckla ett staket som helt stoppar utsikten. Bambu passar perfekt till estetiken i en tropisk landskapsdesign, men den håller inte bra i kalla miljöer. Stängsel av bambu är både budgetvänligt och miljövänligt. Ett integritetsstaket kan göra din gräsmatta och lekplats till en mycket mer bekväm och önskvärd plats att vara.

Vinyl:

Vinylstaket genereras i ett stort antal färger, så det borde inte vara svårt att hitta en som intresserar dig. Det motstår även färg, så att ta bort graffiti är inga problem. Vinyl är (robust) än trä och ruttnar inte, snedvrider eller lockar insekter.

Köpguider för integritetsstaket:

Saker att tänka på innan du köper eller installerar ett staket i din trädgård. Här är köpguiden för köpare.

 • Integritet:

Förlita sig på staketläge, längd och träprov, trästaket kan vara pålitliga och ge rätt mängd integritet.

 • Färgrik:

Lätt att glasera, tona eller färga för att matcha din stuga eller omgivning.

 • Prisvärd:

Eftersom det finns så många trästaketval är det lätt att hitta en träslag i din prisklass.

 • Mångsidig och anpassningsbar:

 Lätt att bygga det exakta drömstaketet för din bostad, hus eller egendom.

 • Lätt att installera:

Speciellt om du är en utvecklad hantverkare eller betalar erfarna installatörer.

 • Naturligt utseende:

Din vägg kommer sannolikt att passa in i dina grannar oavsett var du bor.

Kostnad för integritetsstaket:

Du har en rimlig budget i din hand för att installera ett integritetsstaket i ditt hus. Här är kostnaden för ett integritetsstaket i olika länder.

 • I USA: det kostar cirka 10 till 30 dollar per linjärt trä.
 • I Kanada: det kostar cirka 9 till 34 dollar per linjärt trä.
 • I Förenade Arabemiraten: det kostade ungefär $ 40 till $ 60 per linerved.
 • I Asien: det kostade cirka 50 till 100 dollar
 • I Sverige: det är $ 20 till $ 60 per linjärt trä. Beroende på materialtyp.