Novofence™ Traditional

Green Plank Novofence™ Traditional hållbara shadowbox-design staket med insynsskydd innehåller en dubbel rad stående spjälor i lågunderhållande komposit, en på vardera sida av de horisontellt förstärkta staketskenorna (stål + komposit) som löper mellan de förstärkta staketstolparna (aluminium + komposit). De två raderna är förskjutna så att mellanrummen blockeras av spjälorna på skenans andra sida. Utrymmet mellan raderna tillåter vind att blåsa genom staketet, men utsikten genom staketet är nästan helt blockerad av spjälorna.

Green Plank Klassisk kompositstaket ger ett vackert, unikt alternativ till staket i trä eller vinyl och erbjuder dessutom ett lågt underhåll. Våra komposit staketbrädor är artificiellt konstruerade för att se ut som äkta trä utan oljemålning, målning eller förslutning.

Handla enligt
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Traditionellt staket 2021-

Ett staket är en layout som omger ett område, vanligtvis utomhus, och är vanligtvis utformat från linjer fästa av brädor, tråd, skenor eller nät. Ett staket varierar från en vägg utan att ha en solid kärna tillsammans med hela dess omfattning.

Ett traditionellt staket är en "icke-panel" trädgårdsbarriär, utvecklad från blek och skenor kopplade till grödspecifika stolpar och installerade i det traditionella verktyget på plats. Den konventionella väggen har vissa fördelar jämfört med paneler. Det är känsligt för installation på ramper eftersom det kan jogga med klippan...

Om en person initierar staketet på egen hand ger det uppgiften.

Eftersom de inte skulle behöva sträva efter att lyfta tunga paneler, och om en blek förstördes, är det vanligtvis lättare att fixa än ombord.

Senaste traditionella stängselidéerna

Här kommer vi att diskutera några traditionella staketidéer för 2021. Utforska de bästa och unika idéerna nedan för ditt hemsäkerhet och dekoration.

 • Rustikt delat staket

Med tiden väder rustikt delat trä för att ge din skena en ny idé mot de färgglada blommorna.

Du antar att plantera längs traditionella 3-lamelllayouter kan hittas över hela världen för enkla stängningsvillkor som oroar gränsmarkörer och enorm djurhållning.

 • Gränser

Gränslinjer tar en lantlig vridning med dessa snidade stolpar för att beteckna klyftan längs en gångväg. Överväg att binda din uppfart och tvinna årliga vinstockar tillsammans med staven under våren och sommaren för att underhålla dina gäster för ett besök.

 • Traditionellt staket

Traditionella gjutna lameller bildar en välskött bakgrund samt hälsosam integritet eftersom du kan välja höjden på dina lameller för att matcha dina önskemål.

Det naturliga träet kan också färgas för att förbättra den individuella smak du föredrar, eller till och med få jordbrukare tillsatta för att förbättra din trädgård!

 • Dela ihop inlägg

Klippt trä ger utmärkt stöd för klätterväxter och en enkel struktur för planteringar och andra dekorationer och glödande du kan behöva sätta i ditt landskap.

 • Väl utformat staket:

Helt naturligt trä kommer att väder, även med det bästa av medicineringen, men det är det som gör det till en så bra del av din utomhusstruktur.

Även välskuren och organiserad stängsel och terrassplattor lägger till underbar kontrast till de mest populära områdena.

 • Rundat staket:

Att bara använda sfäroida strukturposter som din skena är fantastisk på grund av den moderna nya krökningen och mönstret för att lägga till din trädgård, men färgning av din stolpe ger en fantastisk touch.

 • Väl mätt:

Nästan placerade stängselämnen skapar rena linjer och mycket hemlighet från både landskap och ljud när evenemanget kräver det. Trots att det är mer modernt och gynnsamt i de flesta stadsdelar ger det fortfarande en regional syn.

 • Lamell staket:

Att använda en lamell staket design indikerar inte att det måste ses rödaktigt mot en annan bit.

Skapa långa skuggor varje eftermiddag genom att ge ditt staketämnen utrymme att andas medan du fortfarande behåller nödvändigheterna för att ha det.

 • Platta plankor i trä:

Bara för att du har velat ha ett trämönster betyder det inte att det vill stanna i sina bruna nyanser. Tänk på dämpade toner som hjälper till att få fram färgerna på det grönska du har odlat inom dess område.

 • Cedertaket:

Cedar är nästan ett annat namn för trä. Mest framstående trästaket utvecklas från tall på grund av tillgänglighet. Men om du undersöker ett trästaket. Det kommer att förbli din livstid.

Överväg att använda ceder. Cederträ är i allmänhet säkert att ruttna, föroreningar och insektsattacker. Den kommer också i vackra röda och rödbruna hudfärger som ger intresse för din staketdesign.

 • Breda plankor:

Breda plankor genererar realistisk utseende och ger en enkel bakgrund för blommande växter. Cederträs naturliga förmåga att motstå insekter kan vara till nytta när det används i din trädgård.

 • Röda träplankor:

Röda nyansbrädor kommer att behålla sin vackra färg under säsongerna utan att det behövs något underhåll. För att tända ditt pigment. Tvätta bort ansamlat damm och lera som kan växa på grund av elementets riktning.

 • Primitivt stängsel:

Som med alla stela staketalternativ ger delade staket och formade stolpar din gårdsgräns en primitiv känsla. Rulla en vildblommablandning till den omanicurerade aspekten för att titta på en lantlig känsla.

 • Modernt staket:

Trästaket kan ge glansigt, modernt utseende med mer naturliga material. Behandlade cederpaneler håller konturen bra genom åren och skiftar väldigt lite i komponenterna för att hålla det moderna utseendet du längtar efter.

 • Stängsel av bambu:

Bambu är ett billigt, lättanvänt och lätt val för intimskärmar och ramidéer. Motvilligt att ruttna är bambu ett bra val när man vill ha styrka och livslängd, men inte nödvändigtvis stabilitet för klättringsändamål.

Slutsats:

Ett traditionellt staket finns fortfarande i olika regioner. Det är hållbart och budgetvänligt stängsel, vilket rekommenderas av hustillverkarna.