Teak färgad underhållsfri komposittrall

Hitta lite tropisk inspiration från Amazonas med vår komposittrall i Teak färg... Le teak, c’est chic!

Om du letar efter ett helt unikt utseende för din trädgård, sticker teak färgen ut vackert. Med oöverträffade naturliga estetiska toner av lövträ skapar teak-komposittrall en lyster i din trädgård. Träkomposit trall i teak är designat för att vara rikt på naturligt ljus och lugnande trätoner som ger värme till din trädgård, oavsett årstid.

Designtips för komposit altangolv i teak

 

Tradition, tradition

Traditionella uteplatser och utomhusstolar är populära i teakfärg på grund av sina lövträkvaliteter. Ett möbelset i teak är det perfekta tillägget till ditt kompositdäck i teak. Tillbehör med mattor och mjuka möbler. Alternativt kan du överväga ett ljusare tema med bränd orange eller turkosa tillbehör för att verkligen få din design att sticka ut.

Brygga in- och utomhus med komposittrall i teak

Green Plank® Teak- trall i träkomposit fångar attraktionskraften hos traditionella ekgolv och ger dig möjligheten att brygga klyftan mellan inom- och utomhus. Trenden med att utöka bostadsutrymmet till det stora utomhus, visar inga tecken på att stanna upp och att välja ett Kompositdäck i Teak som däck är ett säkert sätt att uppnå detta.

Dölj Kanten

Komposittrallen är utformad med dolda spår som fungerar för att säkra brädorna med de medföljande fästena. Våra kantbrädor förhindrar fula spår från att förstöra utseendet på ditt däck genom att diskret dölja clipsspåret under så att bara en snygg, ren kant syns.

Vårt galleri av komposittrall i teak

Det är inte alltid lätt att föreställa sig hur det kommer att se ut när det är färdigt, så vi har sammanställt ett produkt galleri med idéer för teakterrasser för att inspirera dig. Här visar vi ett antal alternativ till dig inom styling, mönster, layout och design för att ge dig en tydlig uppfattning om dina alternativ:

Para ihop ditt kolsvarta kompositdäck med...

Teak är en naturlig, ljusare ton av komposittrall och kan därför enkelt kombineras med mörkare nyanser som kolsvart eller brun komposittrall. Använd teak för att framhäva dragen i ditt läggningsmönster för att skapa en verkligt unik design.
Brun är ett naturligt alternativ som ser mer naturligt och organiskt ut. För en djärvare look, överväg att kombinera med Charcoal komposit, den skarpa svarta komposittrallen kommer att framhävas vackert av inkluderandet av en fantastisk teakkomposit. Oavsett om du bygger ett däck, en sittgrupp eller en bubbelpool, kan du lägga till intresse genom att blanda och matcha färger.


Köp Underhållsfri Komposittrall i Teak idag.

Vi levererar klassiska komposittrall produkter i teak. Var och en har sina egna fördelar.

Behöver du ytterligare stöd eller råd?

Om du fortfarande har frågor som inte har besvarats här, eller om du vill ha ytterligare råd, support eller assistans ring då en av våra vänliga experter så hjälper vi dig gärna.

Ring oss bara på: 040 191 194