bygghandelbyggvaruhus

Komposittrall

Green Plank komposittrall är tillverkad av en homogen kombination av naturmaterial - trä / risfibrer och polymerer. Denna unika kombination av natur och teknik erbjuder skönhet, styrka och en variation av naturlig trä och hållbarheten av plast som gör Green Planks komposittrall naturligt, högkvalitativt med större motståndskraft mot fukt, mögel, UV och färgning.

Handla enligt

Artiklar 1-12 av 159

Sätt fallande sortering
Sida
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 159

Sätt fallande sortering
Sida
Visa som Rutnät Listvy

Är komposittrall ett hållbart material?

Komposittrall är ett perfekt materialval om du vill bygga en hållbar och underhållsfri terrass. Komposittrall är en kombination av olika träfibrer och plast, vilket ger ett material som är särskilt beständigt, underhållsfritt och bekvämt att gå på. Det behöver inte oljas eller behandlas som många andra träprodukter...

Komposittrall ger en verklig touch av trä som är lika bra som traditionellt trall; materialet är också mycket lätt att rengöra. Så om du vill dra nytta av varje ledigt ögonblick istället för att ta hand om ditt trätrall, bör du föredra komposittrall. Komposittrall finns i olika storlekar, material och utseende beroende på hur du vill att ditt golv på terrassen eller uteplatsen ska se ut.

Gör rätt val för ditt byggmaterial

Med tiden är ett trätrall öppet för betydande stress i temperaturvariationer, fuktighet och belastning. Välj komposittrall av lämpligt kvalitetsmaterial som är anpassat till det hårda utomhusklimatet.

Fotvänligt terrassmaterial

Komposittrall är perfekt för dem som föredrar att gå barfota runt på mjuka dagar. Materialet ger inte pinnar i fötterna och är därför också lämpligt för barn som leker. Komposittrall är perfekta i poolområden eftersom fårorna är vattenledande och minimerar risken för att halka. Komposittrall är ett material som passar de flesta plånböcker. Använd liknande kompositmaterial i bjälkar när du monterar ditt trall.

Hur väljer man ett perfekt trallmaterial?

Att lägga ett trall i din byggnad är ett utmärkt sätt att förbättra ditt hem och dina byggnads nåd. Trall är ett utmärkt sätt att göra utomhusutrymmet mer iögonfallande och bekvämt. Träkomposittrall är ett snabbt växande byggmaterial idag.

Trall finns i flera former beroende på dess funktion, som trallgolv, trallfasader, trallstaket, trappor, hela vägen till olika typer av trämöbler som kommer att komplettera det moderna utseendet på trädgården där de ligger.

Att köpa en komposittrall till din byggnad är en bra investering eftersom det är en underhållsfri yta som också ger din uteplats ett nytt utseende.

Att gå på trall, oavsett om det är gjort av gummi, trä eller komposit, gör det till en trevlig upplevelse istället för att gå på ett kallt betonggolv.

Hur man installerar?

Välj först vilket utseende du vill ha på din komposittrall den finns i olika utseende och färger. Alternativen är många. För att montera en komposittrall behöver du samma verktyg som när du lägger till ytterligare en terrass. Komposittrall är enkla att installera, eftersom materialet är färdiga spår för montering av clips.

Många typer av träkomposit har också gjutna spår i ytan, vilket minskar risken för att halka och leder bort från vatten om du t.ex. har trallgolvet runt en pool eller utomhus.

Varför välja komposittrall?

 • Komposittrall är vatten- och fuktbeständiga vilket gör dem vattentäta i naturen.
 • Ip Halkbeständig
 • Brandbeständigt material
 • Kostnadseffektivt
 • Lätt att installera och kräver lågt underhåll
 • Ger hållbarhet med elegans
 • Att använda trall för utomhusgolv kan skydda din byggnad igen kraftigt regn och vind.
 • Väderbeständigt material; den kan stå i hårda klimat. Så du kan också kalla det väderbeständigt material.
 • Det är väldigt tufft till sin natur, vilket gör dem oknäckligt hårt material som kan stå i de mest utmanande situationerna.
 • Långvarig natur.
 • Återvinningsbart material
 • Materialet som används i WPC gör det antiseptiskt så att träet är varmt och insekter inte kan skada det.