Smart™ komposittrall

Green Plank® Smart™ trä komposittrall har en slitstark yta och sammankopplande not och spont som erbjuder ett tidlöst utseende som vänner och grannar kommer att beundra under de kommande åren.
Utmärkt val för uterum även!

Handla enligt
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Smart komposittrall

  • Vad är däcket?

I utformningen kan ett däck vara en plan yta som kan bära vikt, samma som ett golv, dock generellt sett utomhus, huvudsakligen högt från botten, och anslutet till ett hus.

Termen kan vara en generalisering av däck som finns på fartyg. Komposittrall är ett av de främsta allmänt använda plankmaterialen. Komposittrall tas dessutom upp som träplastkomposit eller WPC och kan vara en variant av vanligt träplattor...

Standard träplattor tenderar att tillverkas av träplattor eller plankor som kombineras för att skapa terrass. Kompositdäck skapar med trämjöl, en otrolig fin träpartikel som sträcker sig från sandskalan till riskorn - och återvunna polymerer.

Smarta komposittrall

Däckareaenhet består av behandlat virke, kompositvirke, material och metallelement. Timmer kan också vara västerländsk röd ceder, teak, mahogny, ipê, sparad och återvunnen Ulin och alternativa lövträd.

Enhet för konstgjord terrass produkt är vanligtvis känd som trä-plastkompositer. Dessa dagar har WPC: er en hel del breda anmärkningar av helt olika märken som NewTechWood, Azek, Ecornboard, etc.

På grund av miljö- och stabilitetshänsyn har komposittrall (en blandning av två material, vanligtvis massa och återvunnet material som plastflaskor eller plastpåsar) dykt upp på marknaden.

Smart komposittrall installation

  • Följ tillverkarens anvisningar:

Det är viktigt att följa tillverkarens anvisningar när du sätter i komposittrall. Termisk utvidgning är ofta en sak att tänka på när man hanterar plast.

I de flesta klimat varierar temperaturerna tillräckligt för att orsaka svårigheter, däckutrymmet från sommar till vinter. Komposittrall tenderar att växa och krympa över brädans längd eftersom det värms upp och svalnar. Korrekt avstånd kan möjliggöra viss rörelse utan att böjas.

  • Clip-system

Vissa kompositplattformar som utformar för att lägga dolda staket på däcket, dess klippsystem skruvas vanligtvis in i däcksramen över varje balk och arbetar tätt in i ett hålrum som rinner ner på delar av panelerna.

  • Eliminera svamp

Vi föreslår att vändningsskruvarna för omvänd gängning blir en gång ansiktsskruvande komposittrall för att eliminera svampning. Mushrooming händer när en typisk bugelhuvudskruv drar lite material ovanpå ytorna under hela installationen. Den lyssnande höjda stöten är inte lockande. Du kommer att kunna använda en hammare för att plana upp marken.

  • Ihålig däckprodukt

Ihåliga däckprodukter kan lämna öppna ändar som inte lockar och kan samla smuts, löv etc. De flesta ihåliga däckprodukter säljer ytskydd som kan stänga ändarna. En annan teknik handlar om att sätta in en tävlingsbana eller inramningsmönster för att dölja de öppna ändarna.

  • Storlek och form på däcket

Det är alltid bäst att göra för att undvika sömmar på däckytan. Butt-fogar tenderar att separera och skeva på grund av väggarna i trallmaterialet.

Spel på ordning och form av din däckstil är enkel att utföra utan ansträngning. Annars kan du behöva bygga några ändringar. Användning av övergripande tvärgångar kommer vanligtvis att skära ned eller eliminera antalet skarvförband på däck som är över 20 'breda.

I vissa fall bestämmer du att det är lättare att använda en delningskort för att bilda en kontinuerlig söm över däcksytan. Detta system används för att hantera sömmen och bygga den ser ut som en plats för planeringen.

  • Samma höjd

Se till att du jämnar ut varje balk till konstant höjd och fäster med fyra skruvar vardera 12 "för att stödja kompositstödfogarna. Att jämna ut bjälkarna är viktigt för att hålla stumpfogarna i en stadig topp.

Var noga med att använda två klämmor på dubbelstrålen när du använder ett dolt snabbt system. Kontrollera att för att gapa men minst 1/8 ". Att installera komposittrall börjar snyggt vid huset genom att skruva ihop huvudkortet.

Skruva sedan in en dold fästklämma i spåret högst upp på varje balk. Skjut sedan in spåret på det tillhörande kortet i bultarna och dra åt med en gummiklubba.

  • Klipp ner de sista brädorna.

I det här scenariot tenderar vi att hugga ner de två sista brädorna för att konstanta dimensionen för att fylla ett 7 "gap för att förhindra att den ultimata remsan av däck blir för smal.

Haka i ditt kompositdäckmaterial runt järnvägsposter. Kontrollera att det försvinner ett minimum av associerade 1/8 "mellanrum för termisk förstoring.

Under detta fall kommer du att använda en skenhylsa och baslist som kan täcka luckorna.

  • Efterbehandling av smart kompositdäck

Slutet på smarta komposittrall är fantastiskt, från att imitera träplattor till ett helt annat utseende i ändarna.

De skurna ändarna av den sammansatta terrassenheten men underbara, vilket kräver en detalj.

Det finns många olika sätt att komplettera smarta komposittrall. Hela med sina styrkor och svagheter. Kompositdäckändar avslutade med bildramning, upphöjd bindvävskort, målning av kanterna, fästning av trallfaner, kompositnosremsor, vinylstegnosvik, hybridhörnklädsel eller plastfinishlock.

Kortfattat bör smarta kompositdäckändar döljas eller blandas i designen på terrassbrädorna.