Underhållsfri komposittrall i färgerna: Brun, Ipé, Walnut, och Brazilian oak

Om du gillar utseendet av traditionellt trä men ogillar underhållet, kan vårt komposittrall i färgerna: Brun, Ipé, Walnut, och Brazilian oak vara svaret!

Green Planks högsta kvalitets underhållsfri komposittrall i Brun, Ipé, Walnut, och Brazilian oak, ger dig det klassiska utseendet av traditionellt trä och ger dig det bästa av två världar. Precis som låten är det en tidlös klassiker som aldrig åldras. Ingen färgning, målning, slipning eller lackning på en helg, bara skruva upp volymen och slappna av. Våra Bruna, Ipé, Walnut, och Brazilian oak färgade komposittrall brädor finns tillgängliga med tränöts- och flertonseffekter. Unna dig de tröstande tonerna av mörka, fylliga, överseende bruna komposittrall.

Designtips för brun komposittrall

 

Håll sakerna traditionella

Ibland är det traditionella utseendet det enda alternativet i en trädgård med mogen plantering. Det betyder dock inte att du inte kan blanda det för att maximera fördelarna med altandäck i komposit framför impregnerat trä.

Dölj Kanten

Komposittrallen är utformad med dolda spår som fungerar för att säkra brädorna med de medföljande fästena. Våra kantbrädor förhindrar fula spår från att förstöra utseendet på ditt däck genom att diskret dölja clipsspåret under så att bara en snygg, ren kant syns.

Integrera växter

De mörka, traditionella tonerna på vår brun komposittrall i ipé och Walnut bildar den perfekta bakgrunden som låter dig fylla ditt utrymme med växter och blommor. Ljuvliga gröna och ljusa färger står stolta mot en traditionell finish.

Vårt galleri med komposittrall i bruna toner

Det är inte alltid lätt att föreställa sig hur det färdiga trädäcket kommer att se ut, så vi har sammanställt ett galleri med komposittrall idéer i bruna drag för att inspirera dig:

Para ihop ditt bruna kompositdäck med...

Vi förknippar träiga toner med natur och växter, brun komposittrall lämpar sig perfekt för detta och smälter utan ansträngning med en frodig grön gräsmatta, grönskande buskar och suckulenta växter.
De rika, varma tonerna av brun komposittrall kan betonas vackert genom att kombineras med vårt teak- eller ”Antique” komposittrall sortiment. Alternativt kan du använda Charcoal som en mörkare ton för att få fram rikedomen i ditt bruna däck. Många av våra kunder har använt denna sammankoppling med stor effekt, vilket ger fantastiska resultat, se vårt galleri nedan för exempel.


Våra bruna altangolv i träkomposit

Vi levererar träkomposit trall i Brun, Ipé, Walnut, och Brazilian oak. Var och en har sina egna fördelar.

Behöver du ytterligare stöd eller råd?

Om du fortfarande har frågor som inte har besvarats här, eller om du vill ha ytterligare råd, support eller assistans ring då en av våra vänliga experter så hjälper vi dig gärna.

Ring oss bara på: 040 191 194