Underhållsfri svart komposittrall

Skapa ett slående intryck med Green Planks utbud av svart komposittrall.

Green Planks charcoal kompositdäck är en gåta. Det är djärvt, modigt och vackert. Men också så är det coolt, självsäkert och lugnande. För att göra ett uttalande, ta en risk, måla det svart. Precis som din hemliga tatuering eller ditt privata husdjursnamn, är ditt svart kompositdäck din djupare, mörkare avkopplande plats. Saker som håller jämna steg med Joneses, få tungorna att vifta med ditt nya svart kompositträ.

Designtips för underhållsfri svart komposittrall

 

Få grannarna att fundera

Om du bara vill ha något lite annorlunda för din trädgård eller balkong, fungerar svart som bakgrund till andra kontrasterande färger verkligen som ett unikt uttryck för din individualitet. Med ett riktigt djärvt uttalande sticker den ut och kommer att göra din trädgård till grannskapets samtalsämne.

Gå exotiskt

För plantering kan du välja några imponerande statement-bitar för att verkligen få din design att sticka ut. Att plantera en lysande röd Acer eller en suckulent ljusgrön palmväxt kommer att skapa en fantastisk sida mot ditt kolsvarta kompositdäck och lägga till en exotisk stil till din trädgård under de kallare månaderna.

Djärv & vacker

Beroende på ditt övergripande tema kan du framhäva ditt kolsvarta däck med en monokromatisk design med vita och neutrala färger eller bli djärv med ljusa kontrasterande färger. Ett senapsfärgad filt, en rosa matta, alternativen är helt enkelt oändliga.

Vårt galleri med underhållsfri svart komposittrall

Hur kommer det att se ut? Att försöka föreställa sig hur ett skarpt val som svart altangolv i träkomposit kommer att se ut i din trädgård är inte lätt. Vi har skapat det här galleriet för att visa dig massor av olika alternativ så att du kan få många ideér på hur ni själva kan framhäva er syn med vår förföriska kolsvarta trall:

Para ihop ditt kolsvarta kompositdäck med...

För att ge ditt svart utegolv i komposit en verkligt modern twist, varför inte para ihop det med vårt ”Antique” eller teaksortiment, som framhäver designegenskaper. inramning är ett populärt alternativ, som ett sätt att framhäva ditt däck.
Du kan använda de ljusare nyanserna av ”Antique” för att ge värme och djup till de mörka tonerna av träkol. Att styla ditt däck behöver inte vara komplicerat, prata med våra experter eller läs vår designguide för fler tips om hur du verkligen får ditt tralldäck att sticka ut!


Våra underhållsfria svarta komposittralls produkter

Vi designar och levererar Essential, Classic, Advanced och Deluxe träkolskompositprodukter. Var och en har sina egna fördelar.

Behöver du ytterligare stöd eller råd?

Om du fortfarande har frågor som inte har besvarats här, eller om du vill ha ytterligare råd, support eller assistans ring då en av våra vänliga experter så hjälper vi dig gärna.

Ring oss bara på: 040 191 194